dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenBinnenland1 voor 12 helpt Brokopondo met voedselpakketten

1 voor 12 helpt Brokopondo met voedselpakketten

-

Does Travel - naar Suriname

Stichting 1 voor 12 heeft vrijdag meer dan honderd voedselpakketten gebracht naar het dorp Nieuw Lombé in het district Brokopondo. Grote delen van het district liggen blank door de harde regens en het spuien van water uit het stuwmeer in Suriname.

1 voor 12-voorzitter, Louis Vismale overhandigde symbolisch het eerste pakket aan de burgervader van Brokopondo, Ludwig Mendelzoon. Vismale oriënteerde zich een week geleden in de getroffen gebieden en hoorde de noden van de bewoners van Brokopondo aan. Bewoner Harry van het district Brokopondo klopte aan bij de stichting om hulp.

De burgervader van Brokopondo is 1 voor 12 dankbaar voor hun bijdrage. Hij merkte op dat Vismale zonder enige twijfel gelijk heeft ingespeeld op de noodkreet in het district. De burgervader is Vismale dankbaar dat hij de officiële kanalen heeft gevolgd voor het bezorgen van de pakketten.

Bewoner Harry deed ook een verzoek om hulp aan Vismale om een tienermoeder van 15 jaar te helpen met goederen. De 1 voor 12-voorzitter gaat via de dc, de tienermoeder drie maanden lang financieel ondersteunen. De burgervader gaf aan dat het geen gemakkelijke taak is om de tienermoeder te ondersteunen. Hij is Vismale erkentelijk hiervoor en vroeg de almachtige hem te zegenen met het goede werk welke hij doet.

De dc zal ervoor zorgen dat de tienermoeder samen met 1 voor 12 de nodige begeleiding krijgt. De tienermoeder ontving het eerste pakket met onder andere pampers en babyvoeding welke veel meer is dan de standaard pakketten. Zowel de heer Harry als de tienermoeder ontvingen een financiële ondersteuning van de stichting.

De overige pakketten zijn door het team van 1 voor 12 verder gedistribueerd. Dit project heeft de stichting SRD 45.000 gekost.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. een tienermoeder , waar is die vader van dat kind om hen te verzorgen , als er daar geen overstroming was geweest hadden we nooit gehoord van die tienermoeder , en was 1 voor 12 daar niet geweest


  gemodereerd
 2. waar is de fucking regering om deze mensen te helpen en oplossingen te bieden?
  waar is die 180miljoen usd gebleven die van staatsolie kwam?
  staatsolie die door mismanagement deze mensen zwaar in de problemen heeft gebracht?

  waar zit je nu dan chan? met je eeuwige grote bek?


  gemodereerd
 3. Het zou vanuit de Staat en ministeries van Onderwijs en Volksgezondheid meer voorlichting moeten komen over SEX. Waarbij de ouders ook hiervoor verantwoordelijk is. Veel meer voorlichting op de Media in alle talen die in Suriname gesproken wordt en dat voor iedereen begripvol is. Ook op basisscholen vanaf groep 6 binnen om voorlichting te geven. Hoe je een lichaam veranderd. Op elk school een medisch student naartoe sturen om voorlichting te geven en ook dat de student ook de vertrouwelijk persoon is waarmee de leerlingen kunnen bespreken. De student geeft 3 groepen voorlichting en als iemand wat te bespreken heeft graag een afspraak maken.


  gemodereerd
 4. doewopwop , je bedoelt zeker de fucking regering ddb van 2010–2020 , ja woppie jou lover ddb heeft in tien jaar er voor gezorgd dat wij nu in die paarse shit zitten eikel en jij met je grote bek jij moet maar eens gaan baden in die paarse shit , nou dan ben jij in een keer wit


  gemodereerd
 5. Anita , we zijn volkomen met jou eens , het zal moeilijk worden om dat hier voor elkaar te krijgen , vele ouders hebben zelf geen voorlichting gehad en alle regeringen hadden dit ook niet in hun program , hopelijk komt er nu verandering in en dat deze regering jou reactie leest van 19 juni 2022 bij 11:05 en ze het serieus nemen een tiener moet een tiener blijven en geen tienermoeder worden.


  gemodereerd
 6. Er moet een wet in Suriname komen luidende: Wie a zegt, moet alimentatie betalen. Deze wet moet ervoor zorgen dat al die figuren , die vrouwen zwanger maken en daarna op de vlucht slaan hun kinderen moeten verzorgen tot hun 18e jaar. Dit zal ze leren om voortaan voorbehoedmiddelen te gebruiken.
  Dus: geen voorbehoedsmiddel gebruikt, meisje zwanger gemaakt: 18 jaar lang financieel dokken.
  En meisjes: stichting lobie is er nog.


  gemodereerd
 7. wat een ongelooflijk lulkoek kwakoe. Die vrouwen moeten niet zo ge il zijn.
  hoeveel vrouwen belazeren hun vriendje niet door te zeggen dat de condoom goed is, terwijl er kleine gaatjes inzitten of dat ze aan de pil zijn of iets dergelijks. Dan moeten die mannen er voor gaan opdraaien. me mars
  wie niet waagt wie niet wint wie niet neu krijgt geen kind.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES