dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermoedelijke autodief doodgeschoten aan de Kwattaweg

Vermoedelijke autodief doodgeschoten aan de Kwattaweg

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een schietpartij donderdagavond aan de Kwattaweg, is een vermoedelijke autodief doodgeschoten. Volgens de politie zou de verdachte door een lid van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) zijn doodgeschoten.

De politie van Kwatta geeft aan dat de verdachte een auto zou hebben ontvreemd. Tijdens zijn vlucht veroorzaakte hij meerdere aanrijdingen op de openbare weg (foto). Ter hoogte van de Vierde Rijweg raakte de verdachte verwikkeld in een woordenwisseling met de DNV’er, die eveneens militair is.

Deze haalde zijn dienstwapen tevoorschijn en schoot gericht in de buikstreek van de verdachte, met als gevolg dat hij ter plaatse kwam te overlijden. De politie van Kwatta was ter plaatse voor onderzoek. Het lijk is door de politie na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

De zaak wordt overgedragen aan de Militaire Politie (MP).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Gedegen onderzoek gewenst. Wapendragers grijpen heel snel naar hun wapen. Autodief of niet, het is/was een mens.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES