donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieLijk en uitgebrand voertuig aangetroffen aan de Afobakaweg

Lijk en uitgebrand voertuig aangetroffen aan de Afobakaweg

-

Does Travel & Cadushi Tours

De politie heeft vanmorgen rond 08.00u een lijk van een manspersoon aangetroffen aan de Afobakaweg, niet ver van het bord van het Suriname Motor Park (SMP). In de directe omgeving is ook een uitgebrand voertuig aangetroffen.

Volgens de politie betreft het een wit gelakte Toyota Ractis, die in een inham van de racebaan is aangetroffen. Het ontzielde lichaam is liggend op de buik op ongeveer 200 meter afstand van het voertuig gevonden.

Diverse instanties zijn ingeschakeld. Update volgt.

UPDATE: Het levenloos lichaam dat bij een uitgebrande auto aan de Afobakaweg werd aangetroffen, is van de 65-jarige Hansradj L. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het onderzoek van de politie leidde naar de woning van het slachtoffer, waar men tijdens een huiszoeking op een hoeveelheid drugs is gestuit:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Dit lijkt wel een afrekening. Heeft deze moord misschien te maken met de vele arrestaties in het circuit van de Surinaamse groothandelaren in tropische groente en fruit, die van cocaïnesmokkel en cocaïnehandel in Nederland verdacht worden?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES