donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie: 'Geen pakketten voor derden of vreemden verzenden!'

Politie: ‘Geen pakketten voor derden of vreemden verzenden!’

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Korps Politie Suriname doet een beroep op de gemeenschap om geen pakketten voor derden of vreemden te verzenden naar het buitenland. Ook zij die zullen afreizen naar het buitenland worden op het hart gedrukt niemand te vertrouwen.

“Neemt u geen pakketten van derden mee om af te geven aan vrienden, kennissen of familie in het buitenland. Niemand is te vertrouwen dus laat u zich door geen enkel financiële aanbod misleiden of overhalen. Zo komt u niet problemen en bespaart u zichzelf alle leed en ellende”, aldus de politie.

Afgelopen maandag was het weer raak: een 23-jarige postpakketverzender is door leden van de afdeling Narcotica Brigade op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

De man Sandro P. bood eerder in de maand februari van dit lopend jaar een postpakket aan ter verzending naar het buitenland. Tijdens controle van de douane recherche werd er 60 gram cocaïne in de doos aangetroffen. Het verderfelijk spul zat in vruchten verborgen, waarna de doos werd overgedragen aan de Narcotica Brigade.

De verdachte werd vervolgens meermalen op zijn woonadres opgespoord, doch niet aangetroffen. Op 13 juni meldde hij zich op het politiebureau aan en werd direct aangehouden. Bij de voorgeleiding heeft hij aangegeven de doos voor een onbekend manspersoon te hebben gepost.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Sandro in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Wordt tijd om deze gasten te straffen voor hun hardleersheid. Ze liegen. Kan me niet voorstellen dat een onbekende je gewoon kan benaderen om een pakket te posten of mee te nemen. Bestaat niet. Deze gasten weten precies waarmee ze bezig zijn.


  Maak melding

 2. Beste pakketten ezels,

  maak goed gebruik van je smartphone en geef de zogenaamde “onbekende” aanbieder / verzender / opdrachtgever direkt aan !
  Als jij de enige “bekende” bent dan ben jij als enige ook verantwoordelijk !

  A-no-mi is een spelletje voor kinderen dat ook wel verstoppertje wordt genoemd !

  Suriname moet volwassen worden.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 3. Dom, naïef, komt hij van Mars?
  Ze weten bliksemsgoed wat ze doen, hoe kan je een dienst bewijzen voor iemand die je niet van naam kent, en ook zijn adres niet?
  Na 6 maanden in Boma zullen ze ’t nog niet weten /beseffen.
  De opdrachtgever vindt wel een andere bereidwillige.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES