maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBorrelende mannen slaan autoruit stuk en mishandelen bestuurder uit stoerdoenerij

Borrelende mannen slaan autoruit stuk en mishandelen bestuurder uit stoerdoenerij

-

Does Travel - naar Suriname

Akash S. (27) en Sanjay P.(28), die samen met vrienden een man uit stoerdoenerij hebben mishandeld en zijn autoruit hebben vernield, zijn woensdag opgespoord en aangehouden. Zij hebben op 22 mei dit jaar tijdens het borrelen bij een bar aan de Pandit Paltan Tewarieweg in Suriname een man mishandeld en zijn autoruit stukgeslagen.

Volgens de aangever was hij ook bij de bar aanwezig. Hij besloot op een gegeven moment de plaats te verlaten. Bij het wegrijden hoorde hij een knal. De man stapte uit zijn voertuig en nam een kijkje. Tot zijn verbazing zag hij dat de achterruit aan diggelen was geslagen.

Op hetzelfde moment werd hij zonder enig aanleiding aangevallen door een groep, waarbij hij slagen moest incasseren. Het slachtoffer stapte daarna naar de politie van Livorno en deed aangifte tegen de groep. Het lukte de politie van Livorno twee van de verdachten op te sporen en aan te houden. Ze zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Aan de opsporing van de overige voortvluchtige verdachten wordt er gewerkt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Jammer dat de benadeelde geen uzi had, anders kon hij wat mij betreft
  ze allemaal neermaaien. Stelletje ………Achter debielen. Un drungu, ma un no √© njan
  KA!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Stelletje klootzakken. In een groep doen jullie stoer. Voor jullie pech moest het iemand anders zijn die anders had gehandeld tegen jullie, dan was die stoerdoenerij afgelopen. Je bent dronken, maar je bent niet gek. Saka saka


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES