donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto in tweeën gespleten na aanrijding; beide bestuurders hebben geen rijbewijs

Auto in tweeën gespleten na aanrijding; beide bestuurders hebben geen rijbewijs

-

Does Travel - naar Suriname

Dit is over van een auto, die in de nacht van woensdag op donderdag 16 juni betrokken was bij een zware aanrijding aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Het voertuig is door de klap in tweeën gespleten.

Het ongeval tussen een blauwe Toyota Corsa en een witte Audi, vond omstreeks 03:15u plaats ter hoogte van de Welgedacht A-weg. Volgens verklaring van de man in de Corsa, sloeg hij rechtsaf om vervolgens in de Welgedacht A-weg te gaan. hij doorkruiste hierdoor het tegemoetkomend verkeer, met als gevolg de aanrijding.

Na de klap raakte de vrouw die naast de veroorzaker zat, bekneld in het voertuig dat in tweeën werd gespleten. Een deel kwam in de goot terecht evenals de witte Audi. Zij en twee andere slachtoffers werden met twee ambulances vervoerd naar de SEH.

Uit het onderzoek van de politie van De Nieuwe Grond blijkt dat beide bestuurders niet in het bezit zijn van een rijbewijs. Het vermoeden bestaat dat de veroorzaker onder invloed van alcohol verkeerde.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
 1. Ik lees liever dat ze alle 2 morsdood zijn, evengoed hebben ze iemand te pletter gereden. Stelletje [email protected] honden zijn het! Deze 2 gelijk registreren en ze mogen
  nooit, gaan lessen voor een rijbewijs.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Bestuurders hebben geen rijbewijs? Direkt 10jaar in de gevangenis, anders leren ze het nooit. Wat doet de nationale assemblee eigenlijk op die stoelen? Zomaar betaal ik belasting. Ook rovers. Verkrachters en moordenaar moeten per direkt opgesloten worden en niet zogenaamd “onschendbaar” en schuilen achter een politieke partij. Dit gaat nooit ophouden, volgens mij moeten we maar emigreren naar een ander land. Ben het al zat van alle regeringen want die denken alleen aan hun zak. Foei toch.


  gemodereerd
 3. “Bestuurders niet in het bezit van een geldig rijbewijs”. Dit fenomeen begint nu schrikbarend toe te nemen. Suggestie: wetgeving aanpassen en langdurige straffen
  toepassen. Geen gedoe met boetes.
  Waar blijft het verantwoordelijkheidsgevoel ????


  gemodereerd
 4. De verzekering dekt dus niets.
  Beide verdachten krijgen een fikse bekeuring
  En de dronkaard wordt veroordeeld.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES