Home Onderwerpen Justitie en politie Woonhuis beschadigd door omgevallen boom

Woonhuis beschadigd door omgevallen boom

3

Aan de Gros Michelweg in Suriname is een oude droge Mira Oedoeboom dinsdagmiddag omstreeks 15.00u omgevallen en op een woonhuis terechtgekomen. De politie van het gewest Saramacca bevestigt dat er zich geen persoonlijke ongelukken hebben voorgedaan.

De woning van de familie A. heeft materiële schade opgelopen, maar volgens de politie is deze schade beperkt gebleven.

De brandweer van Jarikaba werd ingeschakeld om de getroffen familie te helpen met het verwijderen van de omgevallen boom (foto).


3 REACTIES

 1. een droge boom valt om terwijl er juist veel water voor de boom was gevallen , of was de boom levens moe , 10 jaar lang ddb werd de boom niet verzorgd en aan zijn lot overgelaten , mensen ddb heeft ook de natuur kapot gemaakt , wat denken jullie van al dat ontbossen door de chinezen met goedkeuring van ddb , in 2018 zijn die chinezen begonnen met ontbossing en satelietbeelden laten zien dat er veel bos verdwenen is , regering santokhie waarom grijpt u niet in om ontbossen te stoppen , of volgt u het zelfde pad als ddb om de chinezen tot vriend te behouden , regering santokhi als alle schurkenlanden hier van alles gratis mee kunnen nemen , laten ze jullie dan ook maar meenemen,
  of u zorgt ervoor dat alle chinezen ook gratis naar hun vaderland kunnen gaan met die boten van de chinezen die rondhout gratis verschepen
  gemodereerd

 2. Natuurlijk valt de schade mee, mira udu bomen zijn namelijk dun en hol.van binnen. Het was wat anders als het een kankantri of mahonie boom was geweest.
  gemodereerd

 3. Dit is de schuld van de bewoner(s) als je ziet dat de boom verdord is,
  waarom niet gelijk verwijderen???

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten