zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNATIN studente schiet zichzelf dood met wapen vader

NATIN studente schiet zichzelf dood met wapen vader

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 17-jarige studente R.K. heeft zichzelf vanmorgen rond 06.00u doodgeschoten in haar ouderlijk huis, aan de Welgedacht C-weg in Suriname. De tiener was studente van het Natuurtechnisch Instituut voor middelbare beroepsopleiding (NATIN).

De ouders en een broer van R.K. schrokken hedenochtend wakker, nadat zij een knal hoorden. Ze snelden zich naar de slaapkamer van R.K., welke op slot bleek te zijn. De politie werd ingeschakeld, die op haar beurt de kamer middels braak binnentrad.

Het ontzielde lichaam van de 17-jarige werd in haar slaapkamer aangetroffen. Ze maakte een einde aan haar leven door zichzelf met een vuistvuurwapen, dat aan haar vader toebehoort, door het hoofd te schieten.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast, waarna het lijk naar het mortuarium werd vervoerd. Het motief is niet bekend. De familie zou tegenover de politie verklaard hebben dat ze de laatste dagen opvallend rustig was, mogelijk vanwege een herkansing voor een vak op school.

Het wapen waarmee ze de hand aan zichzelf sloeg is gedekt middels een vergunning. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114 (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)👉🏽
  Uit persoonlijke ervaring….pcs is telefonisch zeer moeilijk berijkbaar. Je blijft maar bellen totdat je beltegoed naar de maan loopt. Er wordt gewoon niet opgenomen en dat maakt je gekker dan je zou zijn.
  Hopelijk komt er een verandering in de toekomst….


  gemodereerd
 2. praten over zelfmoord met anderen heeft geen zin.ik kakelt ook niet zomaar.ik had ook zoveel problemen,als vader van 4 kinderen die ik vo zorg werd overgedragen, huiselijk geweld,jeugd kinder rechten,buzaf,nog politie gaan je kunnen helpen.hun taak is alleen ,op hun stoel zittend,papier slaan,alle prive verhalen te luistern om achteraf door te praten aan hun collegas,collegas gaan meer naar je kijken alsof je de dader bent,zeggen doodleuk dat wij zelf moeten ons beheersen ,stil blijven en kijken ,sturen jou naar een sociaal begeleiding en punt uit. mijn akb is letterlijk afgepakt tijdens het uitbetalingsdag.zonder enige rechtelijk vonnis nog buzaf verklaring.ik mijn 4 kinderen na scheiding jaren hebt verxorgd tot ze groit genoeg waren.bn de vooogd,ik vind als mijn ex de akb rechthebbend is of wilde moest ze naar buzaf gaan en buzaf moest de rechter raadplegen.de rechter zalbeslissen en niet akb chef die me kaart afpakt zonder enige rede.waar waren ze toen ik na de scheiding mijn kinder verzorgde 3 meisjes en een zoon.toen waren ze klein.heb ook mijn klein kind 1 jaar lang verzorgd.en als de moeder me ex ,nu mijn kids groit zijn afpakt met politie en een jaar verxorgd nog ook dat ik me kids zelf steunde als ze bij mij kwamen en lening nam voor inkopen schoolspullen ….dan waar moet ik gaan ..bosje brug ….ben ook geweest…nietgelukt een kerkelijk hft me begeleid tot heden heb ik me zelfe verandert.


  gemodereerd
 3. Suggestie aan legale wapenbezitters. Het wapen en bijbehorende munitie allereerst niet op een en dezelfde plek wegdoen. Daarnaast of t wapen of de munitie, in elk geval een van beide op n geheime plek wegbergen. Een plek die alleen bij de vergunninghouder bekend is.


  gemodereerd
 4. Triest. Jong meisje beeindigd haar leven en ik keek net naar begravenis cheryll Rijger. Die zou in leven willen blijven.


  gemodereerd
 5. Waarschijnlijk was dit meisje, onder pressie gezet door haar ouders.
  En aangezien zij een vak moest overdoen, was het voor haar te zwaar
  faalangst. Het kind is pas zeventien jaar oud, wat maakt dat nou uit als ze was
  blijven zitten. Ik weet niet hoe lang zo,n opleiding duurt, Ik zou haar eerder
  stimuleren ipv, onder pressie zetten. Nu zijn ze verder van huis, school niet
  afgemaakt en tevens dood, als ouders zou ik gek worden. A no tranga é
  tjari kaw go no ping, ik vind het heel triest voor dat kind mang.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. ja debby heel triest , maar de 15 echte Surinamers wilden ook niet dood maar werden koelbloedig vermoord door jou vriend ddb

  als iemand zelfmoord pleegt zie je dat aan die persoon voor die tijd niet , als iemand door een ziekte overlijd dan is het vaak al bekend dat die persoon nog maar een korte tijd heeft te leven


  gemodereerd
 7. Een advies aan de ouders
  Praten jullie veel met uw kind luister naar wat ze zeggen vooral bij de tieners . Tiener hebben veel geheimen bewijs ze dat u van ze hou
  Praat niet agressief met u kind
  Geeft uw kind geen pressure , begrijpt u kind
  U wil uw kinderen dat zijn wat kunnen bereiken voor een betere leven maar velen begrijpen dat niet. Praat met uw kind en vraag wat zij willen en waarom
  Ik hebt die ervaring omdat ik ook een tiener bent


  gemodereerd
 8. Jzwartmans, bij een ander item zei je dat je niet kon oordelen omdat je de ware toedracht niet kende. Nu ken je de ware toedracht ook niet en toch ga je ervan uit dat de ouders haar onder druk hebben gezet omdat ze slechte cijfers op school zou hebben gehaald. Sari Tori dat je zomaar een heleboel verzint zonder te weten wat er precies aan de hand was/is in het leven van dit gezin.


  gemodereerd
 9. Sommigen onder ons kunnen niet met psychische spanningen omgaan.
  De druk kan enorm zijn.
  Wachten op de examenuitslag en vernemen dat je moet herkansen kan voor sommigen al funeste gevolgen hebben.
  Al je vrienden zijn er door; uitgezonderd jij.
  Wat een trieste gebeurtenis.-
  In dit huis blijven wonen zou ik niet meer doen. Je zult het schot altijd blijven horen klinken. En je zus en dochter zien worden weggedragen.


  gemodereerd
 10. Binnen de Hindostaanse gemeenschap wordt enorm veel druk uitgeoefend op de kinderen om op school goede prestaties te leveren. Als je niet slaagt voor het eindexamen wordt het zwaar aangerekend. Het ministerie van onderwijs zou ouders en kinderen moeten begeleiden, als ze weten dat er grote druk wordt gelegd op de kinderen.


  gemodereerd
 11. Ik heb zoiets meegemaakt met een klasgenootje. Na sectie bleek dat ze zwanger was en er met niemand thuis over konen durfde te praten. Ik praat dan over een tijd dat er geen mobieltjes en sociaal netwerken of sites waren.
  RIP meid ik hoop dat je gauw een nieuwe kans mag krijgen op een mooier leven waar dit niet nodig hoeft te zijn.


  gemodereerd
 12. Broeia 15 juni 2022 Bij 16:01

  En als je beroofd wordt ga je alles snel bij elkaar zoeken. Wapen of op je lichaam bewaren of in een wapenkluis waar je vlot bij kan.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES