woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenMaatschappijOok brandweerkazerne Gemenelandsweg getroffen door wateroverlast

Ook brandweerkazerne Gemenelandsweg getroffen door wateroverlast

-

Ook de brandweerkazerne aan de Gemenelandsweg in Suriname is getroffen door wateroverlast. Brandweer voorlichter Olton Pinas zegt dat hij en zijn collega’s, die hun brandweerlaarzen niet bij zich hadden dinsdagmorgen hun werkplek niet konden bereiken, omdat de kazerne onder water was.

Volgens Pinas is het vaker voorgekomen dat het terrein onderwater liep bij zware regenvallen, maar dit keer bereikte het water vanwege de hoge stand ook het gebouw en de kamers.

“Collega medewerkers, die met brandweerlaarzen aan het werk verschenen konden vrijelijk het pand binnenlopen”, zegt Pinas. Vanwege de zware regenval staat haast alle omliggende gebieden in Paramaribo blank.

Het voertuig van Pinas is vanwege de onderwater gelopen gebieden in Paramaribo ook nog ‘gestikt’. Dit gebeurde aan De Willem Campagnestraat. Hij kreeg assistentie om zijn voertuig te verplaatsen en naar een monteur te brengen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Beste famirie
  Suriname heeft helemaal geen hulp nodig van het buitenland. ze kunnen hun eigen boontjes doppen. behalve als het op er op aankomt om grote sommen geld te verduisteren. dan zijn ze welkom, toch rooie n.g.r bouetrse/
  welnu ga al het water maar opzuigen, zuigen is toch je specialteit. neem je matties mee adhin, boefa je schootzoon, abrams, ab doel zij houden ook van zuigen en vergeet par misser niet

  Gado de wi fesi mang
  gemodereerd

 2. Brandweer achterin stroomde de Limesgracht die vervangen werdt door te kleine Duikers, dus by de afvoer stroomt nu een deel naar jullie toe,wel lastig als je het daar droog wil houden hoor,ik hoop dat het niet zo vaak zal voorkomen, want ding mang kas legie.
  gemodereerd

 3. Tang opeens zo, omen nieuwe patiënten ih gesticht, welkom baja!

  Wanneer je je voordoet als een ‘nieuwe’ reageerder, terwijl je hetzelfde reageert als altijd, zelfde spelfouten <> zelfde lees en schrijffouten maakt, en de zelfde onzin raaskalt, val je op. I no undercover sref srefi niet jere. I SEE YOU!!

  Reageer maar gewoon onder je eigen bekende naam, dan doe je gek genoeg.

  Alhoewel er wordt beweerd dat ik iemand anders zou zijn, terwijl mi ne typ a ongeschoolde 6e klas Nederlands lek a sma foe san den beweer dat na mi, moet je echt koen koen in je hoofd hebben, als je het verschil niet ziet tussen mijn schrijf en reageer stijl, en dat van anderen.
  gemodereerd

 4. Ze wilden de brandweer bellen om hulp te vragen, maar daar hebben ze vanaf gezien, omdat ze door gebrek aan materieel (laarzen b.v.) en uit eigen ervaring weten dat die te laat of helemaal niet komen.
  gemodereerd

 5. ai na miiii , klopt die rbrown spoort niet , paars water stroomt door zijn bolletje , en het zal nooit meer opdrogen , rbrown zei al eens dat hij een indiaan is , nou rbrown wat doe jij dan daar in Nederland , om de poen zeker
  brand-weer-water
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES