zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers stelen goederen uit woning waarvan bewoner vanwege wateroverlast is verhuisd

Inbrekers stelen goederen uit woning waarvan bewoner vanwege wateroverlast is verhuisd

-

De Nationale Carrierebeurs

De wateroverlast in Suriname heeft blijkbaar ook inbrekers op ideeën gebracht. De politie van Latour heeft maandagavond namelijk twee mannen aangehouden die ingebroken hebben in een woning, waarvan de bewoner wegens wateroverlast is verhuisd.

De verdachten Jair P.(14) en Brandon A.(20) zijn door de Surinaamse politie in verzekering gesteld wegens inbraak in een woning aan de Brokolonkostraat. De diefstal werd maandag ontdekt door buurtbewoners, die op hun beurt de eigenaar op de hoogte stelden.

De bewoner van het pand is vanwege wateroverlast verhuisd. Hij werd gisteren gebeld over de inbraak. Bij onderzoek bleek, dat de verdachten vier gascilinders, twee van 20 lbs en 2 van 28 lbs hebben weggenomen. Behalve de gascilinders is een alarmsysteem van een voertuig ontkoppeld en ontvreemd.

Na intensief speurwerk lukte het de politie beide verdachten aan te houden. De 20-jarige verdachte legde een volmondige bekentenis af, terwijl de minderjarige het feit met klem ontkent. Volgens Brandon zijn de gestolen gascilinders bij Jair.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het duo in verzekering gesteld. Beiden zijn oud bekenden van de politie. De minderjarige verdachte is overgedragen aan Jeugdzaken. De buit is nog niet terecht.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

7 REACTIES
 1. Op deze leeftijd, en al op dievenpad ???? Opsporen en met de vissen laten zwemmen in het Surinaamse rivier!!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. ai na miiii , zal nooit lukken deze crimineeltjes hebben geen opvoeding gehad , en ze zullen straks bij een andere inbraak gedood worden , niets mis mee , deze gasten horen niet te leven ,ddb heeft ze aangespoord om te stelen


  gemodereerd
 3. Die twee gewoon langzaam verzuipen.
  Is niks, was niks en komt toch nooit meer goed met deze 2 ratten.
  14 jaar en dan al naar de klote, wat zouden die ouders trots zijn!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES