donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBewaker ontdekt rookontwikkeling bij Diakonessenhuis: vermoedelijk kortsluiting

Bewaker ontdekt rookontwikkeling bij Diakonessenhuis: vermoedelijk kortsluiting

-

Does Travel & Cadushi Tours

In de vroege ochtend van dinsdag 14 juni moest de brandweer rond 05.00u uitrukken naar het Diakonessenhuis aan de Zinniastraat in Suriname. Dit omdat de bewaker rookontwikkeling ontdekte in het pand.

Toen de ingeschakelde brandweer ter plaatse arriveerde bleek dat de ruimte van de technische dienst in brand stond. De zekeringkast, een deel van het plafond en een filekast zijn afgebrand.

Het vermoeden bestaat dat er sprake is van een kortsluiting zegt de politie. Door snelle actie van de Surinaamse brandweer is erger voorkomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
  1. Zo arm zielig allemaal, weer. 4 ziekenhuizen op nog geen miljoen bewoners. Die ziekenhuizen lijken wel ergens in een uithoek van Afrika te staan. Waar waren de verpleegsters die rondjes moeten lopen? Gelukkig lag de beveiliger niet te slapen.

    Conclusie: het gebouw heeft dus geen of geen goedwerkende brandmelders, en geen of geen goed werkende sprinklers. I kan kot mi, I no si broedoe.


    Maak melding

  2. robg -ai na miiii – debby, het is hier gebeurt in Suriname en niet bij jullie daar in het riool van de bijlmer , hier kennen ze geen brandmelders en sprinklers , paarse ratten daar in Nederland stuur dan rookmelders hier heen maar dat zal wel niet gebeuren he omdat er hier een oorlog komt die jou afgod ddb heeft afgekondigd


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES