zaterdag, april 20, 2024
HomeNieuws uit SurinameGleofilo niet te spreken over SVB: 'Elke trip is er iets mis'

Gleofilo niet te spreken over SVB: ‘Elke trip is er iets mis’

-

Does Travel - naar Suriname

Natio speler Gleofilo Hasselbaink Vlijter heeft zondag zijn ongezouten mening gegeven over de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dit nadat de spelers van het elftal van Suriname zondag voor de tweede keer zijn gestrand in Mexico. De eerste keer was afgelopen woensdag toen ze onderweg waren naar Mexico.

Hasselbaink noemt de SVB ongeorganiseerd en zegt dat het simpelweg niet te doen is met deze gasten. “We zullen nooit iets moois neer kunnen zetten voor ons prachtig land Suriname als het zo door blijft gaan”, aldus de spits op zijn Facebookpagina.

Hij gaf daarbij aan dat hij voor zichzelf en voor een paar die het niet durven, praat en persoonlijk vindt dat dit helemaal niet zo door kan gaan.

“We hebben mensen nodig die zelf van voetbal houden en ervan willen genieten, anders wordt onze droom als Surinaamse voetballers helemaal vernietigd. Het kan 1 of 2 keertjes mis gaan, maar elke trip is er iets mis. Dit is maar een deel, zo kunnen we niet verder”, zegt de 22-jarige international over de gang van zaken.

Natio nam het zaterdagavond in Mexico, in het kader van de Concacaf Nations League, op tegen de nationale ploeg van het land (El Tri). In het Corona-stadion in de stad Torreón werd het op speeldag 3 in Groep A, 3-0 in het voordeel van Mexico.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. klopt maar jullie zijn dom , o zo dom dat jullie je hebt laten paaien door de svb , wat er gebeurt is met Goree had jullie ogen toch moeten openen om niet met de svb in zee te gaan , diaspora jullie zijn toch betaalde voetballers in Europa , als jullie terug gaan naar jullie clubs , dan zullen ze jullie uitlachen en zeggen dat jullie een stelletje amateurs zijn


    gemodereerd
  2. Ja , het is gebleken dat de bestuursleden hun eigen belang behartigen in het SVB bestuur en niet het belang van de spelers.


    gemodereerd
  3. Ze zijn te dom om iets te begrijpen, en als jij die uit Nederland komt
    je mond op trekt, krijgt je dit te horen. ” Je komt uit NL en je denkt, dat je alles weet”.
    Ik ben totaal eens met @ WAT& Kwakoe v Helena Christina. De jongen van Su zullen
    niet klagen, want ze denken dat het zo hoort!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  4. @Zwarmans en WAT
    Jullie zijn dom en laten je leiden door emoties.
    Deze profs geven alleen maar aan wat mis gaat bij de SVB.
    Niemand lacht een speler uit. Ze hebben gekozen voor Natio en dat is ook om trots op te zijn.
    Praat inhoudelijk ipv dit soort rare meningen uiten.


    gemodereerd
  5. @Toevallig: Volgens mij begrijp je de boodschap niet. Dat het Surinaams elftal maar moeilijk tot prestaties komt heeft alles te maken met de organisatie en het bestuur van de SVB.
    In het verleden is het herhaaldelijk in het nieuws geweest dat het bestuur niet deugd. Dat is toch ook de reden van vertrek geweest van Dean Gorre?
    En ja, wat JZwartman zegt klopt helemaal, je mag als NedSurie niks zeggen…
    Maar…die witte Haan die is ingehuurd bij de SLM mag jullie knollen voor citroenen verkopen. En die eten jullie als zoete koek!
    En ondertussen is de SLM op sterven na dood.


    gemodereerd
  6. En als ze met de SLM hadden gereisd dan was de hel losgebarsten. Nu was het een andere maatschappij die haar zaken niet op orde had.
    Trouwens, heb een stelletje amateurs Su zien vertegenwoordigen. Heb niets aan spelers die alleen maar weten te klagen ipv presteren.


    gemodereerd
  7. Het is schandalig dat de profs dit soort ellende mee moeten maken. Dit incompetente bestuur zou allang moeten aftreden en pinda’s gaan verkopen aan de Domineestraat. Schaamteloos gedrag van het bestuur.


    gemodereerd
  8. Suri is een arm land met een junkstatus.
    Het is geld vergooien mee te doen aan dit soort activiteiten.

    Besteedt het geld aan het hongerige arme volk, die nu in een zwamp wonen.
    Geef het geld aan de mofina…

    Stop met dit soort onzin en je valse schaamte.


    gemodereerd
  9. Organiseren is altijd een groot probleem in SME. Plannen welke stappen nodig zijn, de verbanden zien en alles op de juiste volgorde zetten, kijken of alle details voorzien zijn.


    gemodereerd
  10. Als je als wil meedoen met de grote jongens SVB, dan moet je ook professioneel denken en doen. Het ontslag van D.Goree was al een eerste flater van jewelste! Nu hebben we een trainer die nog geen potten wist te breken in België als trainer en Curaçao!
    De voetballers zijn (nog) gemotiveerd, maar voor hoelang! Zet eens echte voetbalkenners aan het roer van de SVB, en dan volgen prestaties vanzelf.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES