zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie verdachten met illegaal vuistvuurwapen aangehouden

Drie verdachten met illegaal vuistvuurwapen aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Renold K.(29) Demieneo D.(28) en Kelvin S.(29) zijn allen afgelopen weekend door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) in Suriname aangehouden met een illegaal vuistvuurwapen.

De sterke arm kreeg informatie binnen dat op de hoek gevormd door de Herman Steinbergstraat en de Richard Voullairestraat, een zwart gelakt voertuig met daarin drie mannen verdacht deden. Ze zouden gewapend zijn met vuistvuurwapens. De politie speelde meteen in op die melding en het lukte de RBTP’ers om de verdachten in het bedoelde voertuig staande te houden.

Er werd een onderzoek in de auto ingesteld, echter werd er niets verdachts aangetroffen. Op de verdachte Kelvin werd een tas aangetroffen waarin de politie een vuistvuurwapen van het merk Glock aantrof. De verdachte heeft geen machtiging om het vuurwapen bij zich te hebben.

Het trio werd na de ontdekking aangehouden en overgedragen aan de politie van Nieuwe Haven. Kelvin verklaarde bij zijn aanhouding dat het wapen aan Demieneo toebehoord en dat hij het voor hem moest houden. Deze verklaring wordt ondersteund door de medeverdachte Demieneo.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het trio in verzekering gesteld. Het verder onderzoek is overgedragen aan Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Deze regering heeft in twee jaar al net zoveel geleend als de vorige in tien jaar, hoezo schaamteloos. deze regering heeft nog geen enkel schuldt van de vorige regering afgelost, en ze hebben weinig tastbaars laten zien,veel brainwash en weinig daden. dat is pas schaamteloos.


  gemodereerd
 2. Auto met inzittenden besprenkelen met veel benzine, en daarna erop schieten.
  Uiteraard met het zelfde Glock, klaar is Kees!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. @Rbrown 13 juni 2022 Bij 22:56

  Je opmerking is zowel een walgelijke leugen als totaal OFF TOPIC.
  Ik begrijp dan ook niet goed waarom en hoe die opmerking door de “goedkeuring” is gekomen.
  Misschien was het om te tonen hoe verdwaast, laag en dom de paarsen zijn??


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES