dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameOnderhoud ROS met Para Sport Bond om mogelijkheden te bespreken

Onderhoud ROS met Para Sport Bond om mogelijkheden te bespreken

-

Does Travel - naar Suriname

Het Directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) zal binnenkort samen met de Para Sport Bond werken aan het ontwikkelen van de sporttalenten in het district Para.

Dit kwam naar voor tijdens een onderhoud van de bond onder leiding van Joel Panka met minister Gracia Emanuël van ROS.  Panka werd bijgestaan door ondervoorzitter Theo Pengel.

De voorzitter deed een beroep op de minister om haar invloed aan te wenden om gedaan te krijgen dat de sportfaciliteiten van de bond een onderhoudsbeurt krijgen. Daarnaast deed hij het verzoek dat er wat sportattributen vanuit het Directoraat Sportzaken beschikbaar worden gesteld ten behoeve van de Paranen.

Panka benadrukte dat zijn organisatie de ondersteuning nodig heeft om de jeugd nuttig bezig te houden met naschoolse activiteiten.

Emanuël gaf aan het zeer op prijs te stellen dat de bond contact met het ministerie heeft gezocht om zaken gezamenlijk aan te pakken. Deze benadering zal goed tot uiting komen in de nieuwe aanpak van de sport decentralisatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. ja ja sport verbroederd , nou je moet het nog eventjes afwachten of die sportattributen wel voorradig zijn , de vorige regering had niets ingekocht , dat geld gebruikten ze om hun eigenzakken vol te stoppen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES