donderdag, februari 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameNDP'ers halen uit naar regering tijdens massameeting in Nickerie

NDP’ers halen uit naar regering tijdens massameeting in Nickerie

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft zaterdag 11 juni een massameeting belegd in Nickerie. Diverse sprekers hebben daarbij uitgehaald naar de huidige regering van Suriname, die volgens de NDP’ers het volk in armoede heeft gestort.

Één van de sprekers was oud-assembleelid Amzad Abdoel, die bij de vorige verkiezingen slechts 117 stemmen kreeg. Hij vindt net als een aantal andere sprekers dat de huidige Surinaamse regering moet worden weggejaagd.

Ook de voorzitter van de NDP, de voor moord veroordeelde oud-legerleider Desi Bouterse, haalde uit. Hij gebruikte daarvoor oorlogskreten en verklaarde de oorlog aan de regering.

Bouterse gaf aan dat zijn partij strategieën gaat uitzetten ‘om een succesvolle veldslag te plegen’.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

48 REACTIES
 1. De valutawet is met opzet getorpedeerd. Nu vraagd Gayadien waarim men mt de valuta speculeerd. Sodermieter toch op. Los het op. Alle leugens keren zich nu terug.
  Noem 1 positief ding dat deze regering gedaan heeft????
  Behalve projekten van Bouterse afrinden


  gemodereerd
 2. DDB geeft de huidige regering de schuld van de armoede waar het
  volk nu lijdt. Hij en zijn roversbende zijn de schuldigen en niet, de
  huidige Criminelen. Het typisch een ” NDP,er” streek, om de schuld
  aan een ander toe te schuiven. DDB en zijn 40 rovers, zijn gewoon
  een stelletje ” Pathologische” leugenaars bij elkaar ! Aardappels en uien
  kost toch geen miljoenen ?? (Bij die ”LUL Adhin wel”) Hem moeten
  ze ook, een spies door zijn Anus duwen. En de domme massa NDP,ers,
  geloven wat DDB verkondigt ach ja, ze zijn niet slim !!!
  NDP (Nationale Domme Partij) met haar domme aanhang!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. De moeite van het reageren niet waard. Pas als jullie boefdraad uitleveren kan je je scheur opentrekken. Totdan, gewoon stil zitten en bek houden
  simpelweg omdat je tot dan ongeloofwaardig overkomt
  misschien is deze regering niet best, maar jullie hebben al bewezen zeer slecht te zijn


  gemodereerd
 4. boefie was ook via nickerie gevlucht. zijn smartphone signaal werd nog in Nickerie opgevangen.

  Nu de aarde hem heet onder zijn voeten wordt in Suriname, is hij bezig met zijn vluchtroute/poging voor politie en justitie.

  De opdrachtgever voor op de vlucht doodgeschoten mannen heeft het behoorlijk warm.


  gemodereerd
 5. Deze paarse poepzakken hebben niet aangegeven :
  – wat zij gaan doen met de te dure moordcontracten
  – wat zij gaan doen met de 30.000 overtollige ambtenaren die zij in dienst hadden genomen maar ook niet konden uitbetalen
  – hoe zij de schulden gaan aflossen
  – dat de koers altijd stijgt wanneer de NDP regeert en de periode erna
  – of de lange rijen bij Chotelaar weer terug zullen komen wanneer de Nationale Dagu Partij weer aan de macht komt
  – kortom hoe zij zelf hun paarse puinhopen zullen opruimen.

  Wat wel weer duidelijk is is dat de NDP niet bestaat zonder bullshit Bouta !

  Waar was Bouterse tussen 2010 – 2020, hoe vaak heeft hij tekst en uitleg gegeven, hoe vaak heeft hij verantwoording afgelegd ?

  Beste landgenoten,
  zie wanneer bullshit Bouta de podium betreedt. De geschiedenis laat duidelijk zien wat de ellende telkens weer is van en na een NDP regering !

  De regering Santokhi geeft deze paarse patjakkers ademruimte.
  Het volk heeft gekozen voor rechtvaardigheid !

  Waarom lopen de vernietigers van land en volk nog vrij rond ?
  Er is meer dan voldoende overtuigend bewijs, er zijn meerdere onderzoeken gaande !
  Wat zijn de resultaten ?

  Het volk wil duidelijkheid !

  Regering Santokhi is gewaarschuwd:
  dom-Suriname is weer aan het groeien !

  Wij willen een clean Suriname.
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 6. Wegjagen is dat een eufemisme voor een staatsgreep? Hoe hebben ze zoveel publiek gekregen? Zeker aan iedereen een Voucher of geld gegeven, zal wel geen Srd zijn geweest.


  gemodereerd
 7. Beste famiri, de ene echte waardeloze partij van Suriname probeert weer een coup te plegen.
  Mensen leren het nooit, al geeft Bauta ze stront te eten! Ze blijven zeggen dat het een top gerecht is. Triest om te zien hoe Surinamers achter deze corrupte misdadige lijder lopen./

  Gado de wi fesi mang.


  gemodereerd
 8. Er is enorm veel onvrede over de kosten van levensonderhoud in Suriname en de burgers zeggen dat tijdens het bewind van Bouterse het beter ging in Suriname. Wat de burgers vergeten is, dat Bouterse met enorm veel schulden het land draaiende wist te houden. De bevolking heeft dus ver boven hun stand geleefd. Daarbij komt nog dat de NDP vlak voor de verkiezing duizenden mensen in dienst heeft genomen terwijl er geen geld was om de ambtenaren te betalen. De NDP heeft de bevolking opgevoed tot luie burgers en dat wreekt zich nu. Het was voor veel mensen prettiger in troebel water te vissen. Ze hoefden niet te werken, maar kregen elke maand een salaris. Sinds 2 jaar is er meer controle en de grote drugstransporten vanuit Suriname is opgevoerd. De georganiseerde misdaad voelt dat en de oppositie maakt overuren om met fake berichten de onrust verder aan te steken. De corruptie wordt hard aangepakt en begrijpelijk dat er van alles uit de kast wordt gehaald om deze regering ten val te brengen.


  gemodereerd
 9. De NDP BENDE (coupplegers,drugsdealers,rovers en moordenaars) is de oorzaak van alle ELLENDE in SURINAME ,


  gemodereerd
 10. 🫢 Kijk die paarse 🐀 🐀, waar men het altijd over heeft, toch. 👀 naar ze 🤭


  gemodereerd
 11. ddb, ddb-kliek, (ex- ) leden DNA hebben 4 miljard us-$ verduisterd van Suriname in de periode 25 mei 2010- 25 mei 2020 hebben in de periode 25 Februari 1980 – 8 december 1982 NF 500 miljoen in eigen zak gestopt. In de periode van jules wijdenbosch hebben ze Suriname weer in schulden gebracht door oa bouw vd wijdenboschbruggen, waarvan een behoorlijk bedrag aan smeergelden van Ballast Nedam in hun eigen zakken zijn verdwenen.

  Zie verder 100 ha domeingronden die ze hebben en waar rondhout voor niets wordt verkocht aan de Chinezen. Ga maar eens kijken in de Jules Sedneyhaven hoeveel m3
  rondhout/containers rondhout Suriname wordt uit gescheept met Chinese zeeschepen.

  Neem ook onder de loep scaliens die goud winnen in de goudvelden, op het stuwmeer van Suriname, in de Surinaamse rivieren, de goudvelden en waar deze ndp-kliek, ddb en familie valuta aan verdienen, Kaloti Suriname Mint House te Zanderij en vraagt u zich af wie hieraan verdient. Zie wie het opende in feb 2015 en wie uit Dubai werd overgevlogen om bij de opening te zijn. Zie welke familie/gezin veelvuldig in Dubai aanwezig was in de periode 2015 -2020 in Dubai.

  Zie Waka Pasi en wie hier een bigi Nyan in heeft gemaakt en belang heeft aan al die tentjes die daar spullen verkopen. Zie wie valuta ervoor gaf om het te maken.

  zie militaire wapenhandel wie dit ruilde voor Cocaïne uit Columbia. Zie wie militaire wapens zonder bevoegdheid in zijn wapenkamers in zijn huis had.

  ddb, ddb-gezin, ddb-kliek, jules wijdenbosch san nyam miljoenen valuta foe Sranan en Suriname in grote schulden brachten en Suriname nu nog zwaar onder te leiden heeft en deze huidige regering Chandrikaperkash Santakhi en Bravo alles in het werk stellen om orde op zaken te stellen.

  En deze grootste en gevaarlijke crimineel, moordenaar van vele Surinamers, vertrappen vd democratische rechtsstaat, mensenrechten, internationale rechten, grote schulden, vrijheden, enz en deze man/ndp gaat uit halen naar regering regering Chan Santohki, Brunswijk. Gekker moet het niet worden. Deze man is veroordeel in Nederland door de rechtbank voor drugshandel tot 11 jaar en in Suriname door de krijgsraad voor de 8 december 1982 tot 20 jaar gevangenisstraf. Deze mensen hebben gedaan aan zelfverrijking en grote armoede en grote ellende aan het Surinaamse Volk. Je moet wel van de pot gerukt zijn om naar ddb, ndp te gaan luisteren. Geen enkele beschaafde democratische rechtsstaat wil met deze man samen werken. Zie wat het gevolg zal zijn als deze man weer aan de macht komt. Zie zijn vrienden, Venezuela van hugo maduro, Equatoriaal Guinee van Obiang, Rusland van Poetin. Allemaal dictators die in rijkdom leven, maar hun landen zijn failliet. De burgers leven in grote armoede en grote ellende.

  Deze man moet ter stond worden opgepakt en worden opgesloten en daarna uitgeleverd aan Nederland en USA.

  ddb, ndp is de paarse vloek van Suriname, is gewoon dictatuur
  ddb, ndp hebben Suriname vernietigd, ze zijn een vloek voor Suriname.

  ddb,ndp-kliek, eens, maar nooit weer.

  Dat is de les die Surinamer hieruit moeten leren en dat dit een in de herinnering moet blijven voor alle Surinamers, wat wij niet moeten hebben.


  gemodereerd
 12. Dit kan alleen in een bananenrepubliek als Suriname. Een tot 20 jaar veroordeelde klootzak, die vrij rondloopt en ongestraft een grote bek mag opentrekken tegen de huidige regering. De man die de ambtenarensalarissen over juni 2020 niet meer kon betalen de handdoek in de ring gooide. Santoki sluit deze vent op. Redt Suriname door Suriname te bevrijden van de Bouterse Clan. Pas als deze man van het toneel verdwenen is zal het beter gaan met Suriname.


  gemodereerd
 13. Het moet nog eens en voor ALTIJD afgelopen zijn moet die grote bekken van die paarse criminele organisatie olv de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D.
  Een mooie tie. AL 3 KEER SURINAME NAAR DE FILISTIJNEN GEHOLPEN TE HEBBEN. komen ze bigi bekken open maken, terwijl ZIJ juist de OORZAAK zijn van de ellende.
  Ik ga blijven wijzen naar die paarse abangies, sebrefatas, ellendelingen.
  Regering, wanneer gaat u deze didibries aanpakken engel die corruptie zaken onderzoeken, zodat ze jarenlang in de gevangenis verdwijnen? Dit laatste uzelf over uw heenkomen.
  Begin opa D die 20 jaar op te sluiten en zoek boefdraad op en die verdwenen 200 miljoen vd CBS.
  Sroto deng mars!


  gemodereerd
 14. Devaluatie van de srd is 10jaren geleden begonnen. Toen hadden de ndp ers het niet door ? . Ik zegt niet dat de huidige regering de beste is maar het is begonnen toen ndp de regeerpartij was . En nu een oorlogsverklaring tegen armoede die zij zelf gecreeerd hebben . Ik heb nog geen Antwoord gekregen waar het geld op de CBS naar toe is gegaan of zijn ze Al vergeten ?


  gemodereerd
 15. De NDP kan zijn gang gaan omdat een deel van de Surinaamse bevolking idolaat is van die seniele oude vos Desi Bouterse.en die oude vos heeft wel zijn haren verloren maar niet zijn vuile lage streken!!!


  gemodereerd
 16. Iedereen praat over arm en redden van Suriname. En wat doet die hersenloze, hij praat over oorlog. Hij zegt weer dat hij mensen gaat vermoorden en de andere hersenloze idioten staan lopen achter hem aan


  gemodereerd
 17. Wat heeft de NDP gedaan voor het district Nickerie in hun regeer periode???
  NIETS!!!!
  Sterker nog, in hun tijd ging alle hulpmiddelen, voedingsstoffen voor landbouwen, machines etc. extreem duur worden terwijl het district voor geheel Su rijst leverde. De ndp ging misbruik maken van de omstandigheden om drugs in de rijstbakken voor de export te stoppen en vervolgens naar het buitenland te smokkelen!!
  Hoe vaak zijn ze al gepakt hiervoor.
  Ze hebben daar echt niets meer te zoeken!!!


  gemodereerd
 18. De laatste stuiptrekkingen van een slang die word gestripd.
  Kan iemand voor luiers zorgen


  gemodereerd
 19. Wie heeft Su bankroet gemaakt???
  De NDP natuurlijk. Staatskas leeggeroofd. In 10 jaartijd een staatsschuld opgebouwd van 3 miljard dollar. Zelfs de overdracht van het landsbestuur kon niet op een fatsoenlijke manier plaatsvinden. Alle kamers van departementen waren leeggeroofd, failliet state, exorbitante buitenlandse schuld. De bevolking had alleen maar gras om te eten. Hoe kan dan de schuld aan Santokhi worden gewezen.


  gemodereerd
 20. Wat heeft de NDP gedaan voor het district Nickerie in hun regeer periode???
  NIETS!!!!
  Sterker nog, in hun tijd ging alle hulpmiddelen, voedingsstoffen voor landbouwen, machines etc. extreem duur worden terwijl het district voor geheel Su rijst leverde. De ndp ging misbruik maken van de omstandigheden om drugs in de rijstbakken voor de export te stoppen en vervolgens naar het buitenland te smokkelen!!
  Hoe vaak zijn ze al gepakt hiervoor.
  Ze hebben daar echt niets meer te zoeken!!!


  gemodereerd
 21. een tent vol debielen en opvreters die niets kunnen behalve parasiteren.
  waarom debielen?
  10 jaar bouta en er is niets positiefs opgebouwd voor de bevolking
  al het geld is opgemaakt en veel is bijgeleend voor hun eigen broekzak
  dus hoe deze groep debielen nog durven te wijzen naar de huidige regering blijft een raadsel
  bouta heeft de ondergang van suriname ingezet, en de huidige regering gaat daar momenteel gewoon mee verder.
  ook deze regering heeft nog totaal niets bereikt voor het volk
  koers blijft hoog, lonen ed blijven laag, en alles wordt duurder voor de consument.
  binnenkomende gelden worden voor domme dingen gebruikt terwijl het halve land alweer onder water staat
  2-3 duizend huizen staan onder water in het binnenland vanwege het ondoordacht openen van de sluizen door staatsolie.
  staatsolie die 180 miljoen usd over heeft gemaakt naar de regering, maar de regering heeft geen geld om deze mensen te helpen?
  het openzetten van de sluizen is gewoon wanbeleid geweest want dat water had nooit zo hoog mogen worden en langzaam aan gedumpt moeten worden zoals het hoort.
  het gerucht dat het gedaan is vanwege het wegjagen van de mensen omdat er goudaders lopen is daarom zeer aannemelijk
  dit land en deze regering heeft voor de domste dingen commisies en ministeries
  WAAR IS HET MINSTERIE VOOR WATERBEHEER?
  die de huidige problemen zou moeten beheren en oplossen
  het ministerie die verantwoordelijk zou moeten zijn voor de dam en het openen van de sluizen?
  waarom is er geen ministerie voor iets wat elk jaar problemen geeft in suriname?
  omdat deze problemen altijd politiek misbruikt worden om stemmen te vergaren.
  deze regering is net als de vorige regeringen gewoon nutteloos en zal totaal niets brengen voor het volk.
  dat er in coronie een dijk gebouwd is? heeft niets met het volk te maken, maar om te zorgen dat de oost west verbnding blijft bestaan waarover ze al hun illegale zaakjes doen
  de enige surinamer die ik zou geloven is degene die zegt dat de surinamer het niet zelf kan oplossen, dat zou de enige surinamer zijn die de waarheid spreekt


  gemodereerd
 22. De NDP is reeds uitgerancheerd, het is verleden tijd voormdeze groep moordenaars en boeven. Gelukkig dat er nu een andere regering is die Suriname brobeert opnieuw te doen opleven.


  gemodereerd
 23. Die mensen die daar zitten die hebben geen interesse in didibri’s zijn verhaal.
  Ik zie ze denken “Pé mi porsie dé”
  Angri kier mi djaso boi.
  Bouta is in paniek augustus moet ie de bak in. Santo boma é wachtie yu!!


  gemodereerd
 24. Waarom zijn de NDP en de NDPers nog nieuws? NDP is een criminele organisatie en 99,9% van de NDPers heeft een criminele inborst. Als we het hebben over het verarmen van het Surinaamse volk, zijn de leiders van deze criminele organisatie de laatsten die iets daarover mogen zeggen.


  gemodereerd
 25. Het is te zot voor woorden.deze mensen moeten nooit en dan echt nooit meer iets besturen niet eens een fiets laat staan een ministerie of resort.


  gemodereerd
 26. De paarse partij in deze ddb di dibrie bouta moet zijn vieze vuile mond dichtsnoeren. Hij moet zichzelf in een kuil laten begraven. Deze elende moet blij zijn dat hij nog in leven is. Maar moet oppassen dat hij niet zomaar nog in leven is. Hij moet alle schulden van de samenleving terug betalen. Jullie paarse partij weten zoals in de tijd van Venetiaan dat thans Chan heel wat heeft gespaard en willen alles doen om weer aan de macht te komen om weer profijt te maken van het gespaard geld. Maar de natuur gaat dit keer niet slapen. Jullie paarse party zullen allen door de heren daar boven gestraft worden. Dus laat dat ding hoe het is. Dit keer gaat het niet lukken. Jullie willen in de honing van deze regering komen likken. Stop tot daar probeer niet ja.
  Tot lu lu wees voorzichtig met de heer daar boven hij slaapt niet jullie ellendelingen.


  gemodereerd
 27. ja ja de massamoordenaar ddb wil opnieuw mensen vermoorden , deze zakkenwasser en al die ndp-ers daar in nickerie willen dus oorlog voeren tegen 80% van het Surinaamse volk , die 20% zijn allemaal paarse ratten ( maar geen Surinamers) en reken erop dat wij die zo verdelgd hebben , een simpele klus voor ons , en mensen dan zijn wij met zijn allen in een keer verlost van die moordbende ,
  en walgelijke ddb jij , ja jij hebt ons in die armoede gebracht , maar jij zal straks en je volgelingen in armoede weg kwijlen , abdoeltje zal nu wel vluchten want hij is bang voor de echte Surinamers


  gemodereerd
 28. sergeantje ddb wil jij weer een coup plegen , , ha ha ha met wie dan , ha ha ha jij staat te trillen op je poten , ja duidelijk te zien tijdens jou on rede , camera’s zien alles , en je zat te kwijlen ook duidelijk zichtbaar , en jij had jou tanden niet gepoetst , een en al paarse slijm , maar goed voor jou dat je aanhangers ver van je af waren , maar wij kunnen die beelden van jou on rede uitvergroten en we zullen dat aan jou aanhangers laten zien , ze zullen schrikken want ze zien nu echt de bek van een duivel


  gemodereerd
 29. en ddb jou vriend de dictator van venezuela maduro heeft een samenwerkingsakkoord met iran ook een dictatorland aangegaan voor 20 jaar , de VS was bezig om bepaalde sancties voor venezuela te versoepelen , maar die zet van de domme dictator manduro zal de VS zeker beslissen om die versoepelingen terug te draaien ,
  en jou vriend manduro heeft duizende venezuele burgers vermoord , maar iran heeft meer dan een miljoen van zijn burgers vermoord , ddb jij bent een simpel een seniel figuur voor hen ha ha ha sergeantje


  gemodereerd
 30. ddb dit krijg jij als je het Surinaams volk de oorlog verklaard , ze zullen jou en je aanhangers uit ons land Suriname verwijderen , maar hoe dat zullen jullie dan merken


  gemodereerd
 31. Ze zouden zich moeten schamen, eerst het land (na 10 jaar wanbewind) naar de verdoemenis gebracht en nu gaan lopen schreeuwen…wat een ellendelingen, ze kennen geen schaamte!
  Laat hem maar met zijn partij strategieën uitzetten voor een veldslag, binnen no-time staan er apaches klaar om hem een kopje kleiner te maken.


  gemodereerd
 32. Ai boi, het kan verkeren. Deze mensen hebben een dikke huid. Ze willen oorlog voeren tegen een regering die bezig is de puinhopen die ze hebben gemaakt in 10 jaar op te ruimen. Ze zijn bang dat Santokhi het land verder uit het dal trekt. En nu zien ze dat Suriname er langzaam maar zeker weer bovenop komt. Ze willen allemaal weer hun slag slaan.
  Hoezo, deze regering heeft het volk verarmd? Abdoel vergeet erbij te vertellen dat hij persoonlijk mede de basis heeft gelegd voor de slechte economische situatie in het land. Ze hebben zich allemaal ten koste van het volk schandalig verrijkt.
  En als kers op de taart komt de voorzitter samen met zijn gehoor “Mi kondre tru” zingen, waarbij hij de nadruk legde op ‘alla ogri musu waaaai’.
  Surinamers vergeten snel, ze moeten zich afvragen wie de werkelijke “ogri” is. De man is in en in slecht en heeft sinds 25 februari 1980 alleen aan zichzelf, familie en vrienden gedacht en het land de totale vernieling in geholpen.
  Als ik ze zo zie zitten heeft het volk van Suriname blijkbaar niets geleerd uit het verleden. Men moet zich realiseren dat als ze massaal kiezen voor deze megalomane criminelen het voor eeuwig gedaan zal zijn met het land. Dan gaan ze pas zien hoe pina eruit ziet.
  De NDP is een partij die gewoon voor altijd verboden zou moeten worden in Suriname.


  gemodereerd
 33. 10 jaren lang geregeerd en de toekomst van alle surinamers naar de klote geholpen.( koers van 3.80 naar 22 srd.Wie heeft de leningplafond verhoogd,zodat alledol geleend kon worden om te feesten en achterover te drukken.kas reserve leeg.Waar is het goud voorraad van cbs gegaan. carifesta, schoolvoeding (jang patoe) postspaarbank leeggeplunderd.zo kan je nog uren doorgaan. schaamteloos.


  gemodereerd
 34. Ai waterkanters, het doet me deugd om te lezen dat (tot nog toe) 99,9% van u hetzelfde denkt over de nationale dieven partij. We zijn ons allemaal bewust van de puinhoop die ze veroorzaakt hebben. Dat het langer dan 5 jaar duurt voordat Suriname er weer bovenop komt, begrijpt ook elke wel denkende Surinamer. Onder de Surinamers is er slechts een klein deel, de zgn. Amoeben, die de partij nog aanhangen, puur omdat ze geen verstand en dus geen geheugen hebben. Maar het is een uitstervende soort, watch en see…
  Zo, niemand beledigd, iedereen in z’n waarde gelaten en nu maar hopen dat mijn posting blijft staan.


  gemodereerd
 35. Veel sterkte toegewenst aan het surinaamse volk.

  Wat je zaait dat zal je oogsten


  gemodereerd
 36. Debby is één van de grootste paarse ratten. Schaamteloos vraag ze wat deze regering heeft gedaan.
  Dan moet je echt “ paarse k*” in je hersenen hebben. Om het verschil niet te zien.


  gemodereerd
 37. Deze man moet vooral zijn grote mond dichthouden en als hij een greintje fatsoen in zijn donder heeft, moet hij de ogen uit zijn kop schamen. Fascistische leider en aanhang heb ik in Suriname niet nodig. Jouw soort heeft alleen maar ellende gebracht en jij hebt je familie goed beloond. Sterf vandaag nog dan dat je ooit weerd leider van dit land wordt.


  gemodereerd
 38. Bouta heeft gelijk als hij zegt dat journalisten, door sommige leden van de huidige regering, het leven zuur wordt gemaakt en dat ze werden opgepakt om na een tijdje met een flut verhaal, weer vrigelaten te worden. De moordenaar Bouterse vergeet echter te vermelden dat de journalisten die tijdens zijn bewind op 8 december 1982 werden opgepakt, alleen werden vrijgegeven aan hun familie, om begraven te worden.


  gemodereerd
 39. Hij moet alsnog worden berecht voor die coup, net als de ex-president van Bolivia.

  Zijn razend nu vanwege alle olievondsten. In hun hoofd zijn ze al oliesjeiks die rondrijden in een stevige bolide.
  Gelukkig is er geen enkele (grote) lening afbetaald, mogen ze zelf oplossen. De start wordt dus min vier miljard, mochten ze terugkomen.
  Het wordt een totaal ander scenario. Dé met zeer veel moeite, verkregen goodwill v deze regering, wordt onmiddellijk te niet gedaan. Categorie ‘broko zaka’, tripple junkstate en verzopen ratten.

  Pleeg alsjeblieft een coup, het liefst met buitenlandse druga huurlingen.
  Blijkbaar is die les nog steeds niet doorgedrongen tot het ‘arme’ volk, die denkt overal recht op te hebben, zonder de minste effort.
  Het is de afgelopen vijftig jr nooit gelukt om suri welvarend te maken, maar ze eisen wel binnen 2jr een paradijs van tovenaar Chan. Echt..

  We zullen dan zien hoeveel ingezonden stukken nog overblijven tok. Deze crimineel krijgt een podium v media die de bek vol hebben over persvrijheid terwijl hij journalisten heeft vermoord.

  Mocht de pleuritis uitbreken, dan heeft het Surinaamse volk dit terecht verdiend!
  Dus…. ga je gang.


  gemodereerd
 40. Als je lelijk en ernstig verwond bent zal het niet zonder pijn helen. Was het maar zonder pijn. Zo ook met ons Suriname, ben blij dat de meesten hier het begrijpen. Terwijl er puin geruimd wordt in erbarmelijke omstandigheden, maakt paars er gretig misbruik van om nu al te propageren, schandalig. Deng wang nyang oil and gas 2025, dat is alles!


  gemodereerd
 41. Volgens mij zitten de paarsen elke dag te beramen hoe ze weer aan de macht kunnen komen, i.p.v. hoe het land nu nu weer op het goede spoor te krijgen. Op z’n minst niet dwars liggen en mee helpen is al geweldig hulp, ook al zit je in de oppositie.


  gemodereerd
 42. Duizend jaren zijn nauwelijks voldoende om een staat te vormen en een uur kan hem vernietigen.


  gemodereerd
 43. Negatieve feiten, hoe talrijk ook, vernietigen nooit een positief feit.


  gemodereerd
 44. Beste famirie
  Ik zie dit slechts als een puf, niet eens een goede warme vette dikke drol, nee gewoon een waterige scheet.

  Gado de wi fesi mang


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES