dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieLeiding Nationaal Leger betreurt betrokkenheid militair bij straatroof

Leiding Nationaal Leger betreurt betrokkenheid militair bij straatroof

-

Does Travel & Cadushi Tours

De leiding van het Nationaal Leger in Suriname heeft zaterdag gereageerd op het bericht van Waterkant.Net, waarbij naar voren kwam dat een militair zich schuldig zou hebben gemaakt aan enige criminele activiteit, die heeft plaatsgevonden aan de A.L. Waaldijkstraat.

De militair A.T. wordt ervan verdacht vrijdag rond 04.00u twee slachtoffers voor een winkel onder bedreiging van een kapmes te hebben beroofd van een tas inhoudende 200 USD en persoonlijke spullen. Hoewel nog moet blijken of de betrokken militair inderdaad schuldig is, betreurt de leiding van het Surinaamse Nationaal Leger het voorval.

“De militair heeft het beroep gekozen om het volk te dienen en te beschermen. Ondanks de financieel moeilijke periode waarin Suriname zich bevindt, mag dit ook voor de militair, geen reden zijn om over te gaan tot het plegen van criminele daden. Houdt u uw hoofd koel en blijft u zich onderwerpen aan alle geldende wetten!”, is de boodschap aan alle militairen.

De leiding van het Nationaal Leger benadrukt dat dit soort gedragingen zich niet verenigen met de kernwaarden zoals rechtsstaatprincipes, patriotisme, integriteit, discipline, professionalisme, vertrouwen, besluitvaardigheid, creativiteit, respect, moed, eer, en loyaliteit. “Kortom, dit soort gedragingen zijn onacceptabel!”, aldus de leiding.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. “Kortom, dit soort gedragingen zijn onacceptabel!”, aldus de leiding vh Surinaams leger.

  Hmm, ohw😏


  gemodereerd
 2. Oké dat is dan duidelijk, maar wat voor stappen gaat de minister van
  Defensie dan ondernemen ???? ”Aan bla bla bla hebben we niks aan”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. wat gaat u doen met deze rambo , u gaat hen toch uit het leger gooien , het is een paarse rotte appel


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES