dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentBesloten Singi en Poku Neti voor Cheryll Welles-Rijger

Besloten Singi en Poku Neti voor Cheryll Welles-Rijger

-

Collega-artiesten zijn van plan een muzikaal eerbetoon te brengen aan de onlangs overleden zangeres en model Cheryll Welles- Rijger. Dit zal in besloten kring plaatsvinden op dinsdag 14 juni in Ocer, bevestigd zanger Bryan Muntslag aan de redactie van Waterkant.Net.

Cheryll, die in 2013 de Miss Plus Caribbean Universe verkiezing won, overleed deze week na een ziekbed. Ze werd de afgelopen tijd behandeld aan een hersentumor, maar heeft de ziekte niet overwonnen.

Als zangeres heeft ze onder andere drie Suripop songs vertolkt. Het gaat om ‘Ik droom alleen’ van Suripop XIV, ‘No Fergiti’ een duet met de Re-Playzanger Henk Waarde uit Suripop XIX en ‘Song of live’ samen met haar twee zusjes. De componist van Song of Live was hun vader Lex Rijger.

De bijeenkomst in het NDP partijcentrum is dinsdag van 18.00u tot 22.00u en alleen toegankelijk voor genodigden. Er is een mogelijkheid voor degenen die fysiek niet aanwezig kunnen zijn, om het geheel via live-stream te volgen.

Het is nog niet bekend wanneer de uitvaart zal plaatsvinden. Cheryl laat drie kinderen achter. Haar man Welles schreef namens een korte boodschap aan allen die belangstelling hebben getoond.

UPDATE: De uitvaart van Cheryll is woensdag 15 juni. Een ieder is welkom op de uitvaart en de tribute liet de familie vandaag weten, met de kanttekening dat er een beperkt aantal zitplaatsen is. Zowel de uitvaart als de tribute zullen via een live-stream te volgen zijn.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. En dit is nou pure hyprocrisie toen CW hulp nodig had hebben we als Surinamers massaal onze (financiele) ondersteuning geven. Nu wordt het voor genodigden. Waarom dan niet alleen aan de genodigden dat toen gevraagd? Heel Suriname was en is nog steeds in de ban van dit CW episode. Is het dan eerlijk naar de rest van Suriname? O denk a tori.
    gemodereerd

  2. RIP Cheryl. Condoleances en sterkte aan haar man en kids, de fam en de collega artiesten
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES