donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMilitair aangehouden voor straatroof met kapmes

Militair aangehouden voor straatroof met kapmes

-

Does Travel & Cadushi Tours

De militair A.T. is vrijdag aangehouden, wegens diefstal door middel van geweld aan de Waaldijkstraat in Suriname.

Hij wordt ervan verdacht rond 04.00u twee slachtoffers voor een winkel onder bedreiging van een kapmes te hebben beroofd van een tas inhoudende 200 USD en persoonlijke spullen.

Na de beroving verliet de rover de plaats met een voertuig. De ingeschakelde politie van Nieuwe Haven heeft de bedoelde auto in beeld gebracht en op een adres in Paramaribo aangetroffen.

De verdachte werd daarbij aangehouden en overgebracht naar politiepost Nieuwe Haven. Uit het onderzoek bleek, dat de verdachte een militair is.

Hij werd daarna overgedragen aan de recherche Militaire Politie voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Je hebt als man meerdere petten op, zo ben je naast zoon, broer, vader of echtgenoot ook politie agent, rts, leraar of militair. In het geval van deze man is het feit dat hij gek is, het meest relevante dat over hem te melden valt. In de titel van dit artikel had daarom moeten staan; IDIOOT aangehouden voor straatroof met kapmes.


  Maak melding

 2. Zo is dit het begin van zijn carriere als overvaller of heeft hij last van de crisis ook in suriname. In de surinaams bossen aten en eten militairen kaaiman en slangen vlees nog steeds misschien daardoor gek geworden en loopt hij met kapmes te overvallen.


  Maak melding

 3. Hij is zeker een paarse rakker, die daar is gesetteld tijden DDB periode !!!
  Ook gelijk voor de krijgsraad en daarna Boem, klaar is deze .M……..!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Ik heb er geen zin meer in. Je kan elke dag wel hetzelfde schrijven. Vraag steun aan het buitenland, hef de gehele gewapende macht op en begin van voren af met Krijgsmacht, politie en douane.


  Maak melding

 5. Als het land moet beschermd worden door militairen en politie en het blijkt dat sommige zelf criminelen zijn, hoe gaat het land vooruit? Het eigen schuld van het volk. 10 jr lang heeft aan de top de grote crimineel van het land bestuurd en aan het volk geleerd hoe je moet het heft in je landen neemt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES