woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoor steekpartij overleden Manuel (25) slachtoffer zinloos geweld

Door steekpartij overleden Manuel (25) slachtoffer zinloos geweld

-

De 25-jarige Manuel Watanga (foto), die in de vroege ochtend van donderdag 9 juni het leven heeft gelaten bij een steekpartij aan de Goede Herinnerenweg, is slachtoffer van zinloos geweld. Dat blijkt uit het persbericht van het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van omstanders liep het latere slachtoffer bij een huisfeestje, met een 5-jarig neefje van de jarige naar de straatzijde. Manuel plaatse een Parbo bier op de straat met SRD 350, daaronder en hield de 5-jarige voor dat hij dat geld mocht hebben indien hij beter dan hem had gedanst.

Terwijl de aanwezigen zich zo amuseerden, verscheen de 18-jarige Ifmareldo ter plekke en nam het geld weg. Hierdoor ontstond er een schermutseling tussen Manuel en Ifmareldo L. en overige aanwezigen, waarbij de verdachte toch kans zag er vandoor te gaan met ongeveer de helft van het geld.

Nadat het ogenschijnlijk rustig was geworden, keerde Ifmareldo gewapend met een scherp voorwerp terug op de locatie. Zonder enige reden bracht hij zijn tegenstaander een behoorlijke steek toe ter hoogte van zijn linker boven rug met voor Manuel het noodlottige gevolg. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

De verdachte had voor de komst van de politie de plek verlaten. Ifmareldo L. heeft zich donderdagmorgen vrijwillig aangemeld bij de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname. De verdachte heeft zich rond 10.00u samen met zijn oudere neef aangemeld bij de politie. Hij is aangehouden en ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak.

In opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Manuel voor obductie in beslag genomen. De verdachte Ifmareldo is na overleg met het O.M. in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
 1. Sari tori. Wat een trauma voor het neefje.
  R.I.P. Manuel.
  Ik snap de jeugd niet. ie foroe k’ba dan ete je kon kier a sma zomaar. Ik hoop dat hij 100jr straf krijgt. Bijna wil je nergens meer gaan want er kan zomaar een gek binnenlopen.

  sterkte aan de nabestaanden
  gemodereerd

 2. grootste deel van de bevolking zijn criminelen die alles voor geld doen
  kijk maar naar het nieuws elke dag
  en dan ga je lopen rommelen met geld op straat?
  ondanks dat dit gewoon triest is, was het wel verwachtbaar als je zulke gekke dingen doet in de buurt van een feestje met dronken idioten
  hopelijk is dit een les voor anderen die denken stoer te doen met geld
  gemodereerd

 3. Die moordenaar lijkt een brutale geweldenaar. Je komt en pakt wat niet van jou is en komt mt wapen terug om degene te vermoorden. Hij mag 40 jaar de bak in.
  gemodereerd

 4. Eeuwige zonde. May peace be upon this brother while he rests eternally🙏
  gemodereerd

 5. De enige juiste straf voor deze 18 jarige moordenaar is eigenlijk de doodstraf, maar oké, die bestaat niet meer, dus dan maar levenslang opsluiten. Of zoals in de VS 5x 175 jaar.
  gemodereerd

 6. Oooh wat een drama vooral voor het jongetje van 5. Ik hoop niet hij is getraumatiseerd hierdoor. Rip.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES