Cheryll Welles-Rijger overleden na ziekbed

13
Cheryll Welles Rijger
Cheryll Welles Rijger

In Paramaribo is de Surinaamse zangeres Cheryll Welles-Rijger overleden. Dat hebben muzikale vrienden van Cherryl bevestigd. Ze werd de afgelopen tijd behandeld aan een hersentumor, maar heeft de ziekte niet overwonnen.

Ruim twee weken terug deelde haar echtgenoot Welles al verontrustend nieuws over haar gezondheid. Cherryll reageerde toen niet meer door de verhoogde druk in haar hersenen, schreef hij op Facebook.

Momenteel staat social media in Suriname vol van de vele condoleanceberichten en steunbetuigingen aan het adres van de familie.

In februari dit jaar gaf Cheryll Welles Rijger een interview aan D-TV over haar gezondheid:


13 REACTIES

 1. R.I.P. Cheryll. je hebt een waardige strijd geleverd maar helaas niet gewonnen. gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst aan de nabestaanden.
  gemodereerd

 2. Zij heeft gestreden, maar de Here heeft anders beslist. Heel veel kracht en troost aan de familie. Jullie zullen haar terug zien bij de opstanding.Krakti !!
  gemodereerd

 3. R.i.p. meisje. De pijn was voor jou te veel. Ik hoop en weet dat je zusjes je kids de liefde zullen geven die jullie voor elkaar hadden.
  Waka bun.
  gemodereerd

 4. R.I.P. Cherryl. Je was een heel mooi mens. niet alleen van buiten maar ook van binnen.

  Sterkere aan haar moeder, man, kinderen, fam en vrienden.
  gemodereerd

 5. De Surinaamse Sylvia Millekam!
  RIP Vechter! IMO was je maar een soort proefkonijn in je omgeving.God heeft erkende medici de kennis gegeven om zieken te behandelen. Gebed is geestelijke steun en geen behandeling.
  gemodereerd

 6. Rust zacht lieverd..Heel veel kracht en sterkte wens ik de nabestaanden toe. Het zal niet makkelijk zijn, maar God is onze grootste troost.
  Cherr…groet mijn geliefde Elton voor me…..Fly high schat
  gemodereerd

 7. Gecondoleerd, Sterkte aan de familie moge God jullie bijstaan om dit verlies te dragen, alleen hij weet wat goed is. πŸ™πŸ‘ŒπŸ’ͺ😍
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.