donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie15 jaar straf geëist tegen Manodj B. voor ombrengen Sumanta

15 jaar straf geëist tegen Manodj B. voor ombrengen Sumanta

-

Does Travel - naar Suriname

Het Openbaar Ministerie heeft dinsdag vijftien jaar gevangenisstraf geëist tegen Manodj B. (42) uit Hoorn voor het ombrengen van de Surinaamse Sumanta Bansi. De uitspraak is gepland op 5 juli.

De toen 22-jarige Sumanta, die biomedische wetenschappen studeerde aan de Universiteit in Amsterdam, verdween in februari 2018 terwijl ze acht weken zwanger was van de aardbodem en is sindsdien spoorloos.

Volgens de aanklaagsters staat vast dat de 42-jarige Hoornaar Bansi met geweld heeft omgebracht en daarna haar lichaam heeft weggemaakt. 

De moeder van Sumanta was dinsdagmorgen ook in de rechtszaal aanwezig en reageerde meerdere malen hevig geëmotioneerd schrijft het Parool. Over de strafeis riep ze hardop: “Te weinig!”

De nabestaanden van Sumanta zijn eind vorige maand vanuit Suriname overgevlogen naar Nederland om de rechtszaak bij te wonen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Deze klootviool verdient een salvo kogels door zijn pleuris te
    krijgen en niet 15 jaar ! Nu moeten de Nederlandse belasting
    betalers, voor deze Kuta gaan onderhouden! In de vleesmolen
    met hem, als dieren voer gebruiken !! (Dierentuin)

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Beste famirie Veel en veel te weinig. Als hij nou had toegegeven dan had hij op wat clemensie kunnen hebben gerekent, maar deze saka saka heeft totaal geen spijt. 15 jaar voor moord, 15 jaar voor het niet hebben van spijt en 15 jaar omdat hij nog steeds de ouders geen rust gunt door ze niet te vertellen waar hij haar begraven heeft. Bij goed gedrag bijv door toegeven kan er misschien in totaal 1 maand vanaf
    als een familie lid een van zijn familie leden vermoord om enige vorm van genoegdoening te krijgen dan ligt de schuld bij justitie die deze klojo te weinig straf geeft

    Gado de wi fesi mang


    gemodereerd
  3. Waarom is de eis voor deze klootzak maar 15jr??? Waarom niet dezelfde eis als voor moordenaar Peter R??
    Peter’s fam heeft nog afscheid kunnen nemen en hem op waardige manier kunnen begraven etc etc ..deze ouders hebben niet…weten niet eens waar het lichaam van hun kind is. Ik vind dat alle moordenaars levenslang moeten krijgen.


    gemodereerd
  4. Veel te weinig vind ik ook.
    En indien wij het vinden zal het OM ook dezelfde mening zijn toegedaan.
    Conclusie: Hoger beroep‼️


    gemodereerd
  5. Er is geen bewijs voor een moord. Er is ook geen lichaam. Dus waar baseert men de straf op? Op vermoedens?!
    Als dit zo is, dan is dit een aanfluiting van de reschtspraak.


    gemodereerd
  6. Ik ben het volkomen eens met de moeder: Veel te weinig!!!!!
    Levenslang zou een terechte straf zijn voor die klootzak.


    gemodereerd
  7. De chauffeur, die de moordenaar van Peter hielp vluchten, krijgt levenslang. Voor het vermoorden en laten verdwijnen van Sumanta krijgt dit monster slechts 15 jaar. Er is iets goed mis met de vervolging van moordenaars in Nederland. Dit is onvoorstelbaar en totaal niet te begrijpen.


    gemodereerd
  8. Effe ter aanvulling: De Vader van deze reu, moeten ze ook opsluiten!
    Volgens mij, is hij indirect mede plichtig, bij betrokken is deze kwestie!
    Hup alle 2 in de oven, voor de hongerige Su honden.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  9. Veel te weinig. Deze man levenslang moeten krijgen!!!!!!!!!!!! Of.de.doodstraf!!!


    gemodereerd
  10. moeder moet zeuren…en dochter ook niet ..de RB is van uit gegaan dat moeder lief haat naat NL gestuurt wat de rede ook mogen zijn en moeder had kunnen weten risico geval is bij oudere mannen……ja dan krijg je dit…….is niet verdient natuurlijk maar moeders is SU ja….na Holland mi wani


    gemodereerd
  11. @john…..wat voor ka leg je uit??? Dus nu geef je moeder de schuld? Je hebt waarschijnlijk ook die zelfde zieke gedachten als deze moordenaars….viespeuk, varken, dat je bent.


    gemodereerd
  12. de straf is veel te laag, iemand zij al dat met twee baby’s erbij is 3 x 15 is 45 jaar en dat is levenslang
    maar mensen kijk hier in Suriname , ddb is veroordeeld voor het vermoorden van 15 echte Surinamers en krijgt maar 20 jaar en zit nog niet opgesloten , hij loopt gewoon vrij rond en zit ook nog de jongeren op te hitsen dat ze de wapens moeten oppakken om onrust te zaaien
    de rechterlijke macht hier is een wassenneus en vriendjes van ddb , ddb zal hen wel goed betalen met het geld dat hij gestolen heeft van het volk
    en deze regering zijn ook vrienden van ddb , dus mensen hier , mocht er toch verkiezingen komen dan weten wij al dat we een regering krijgen van de vorige regering ddb en deze regering santokhi-brunswijk , nou mensen dan wordt nog erger en de slaventijd komt weer terug , en hoefdraad zal weer te voorschijn komen


    gemodereerd
  13. Heb me altijd afgevraagd, waarom ze niet op kamers verbleef maar bij familie? Waarom niet die hele studentenleven experience, als je toch besluit in het buitenland te studeren.

    Zeker had niemand haar ooit zo aandacht gegeven als die moordenaar, dus ze was helemaal d🍆ckmatized. Om maar te zien dat ze geen greintje levenservaring had. Ie zwanger dan je tang in mw des huizes eng oso? Dan i tak i ne poer eng? Alle ingrediënten voor een disaster.

    Ze had in crisisopvang moeten gaan, school, maatschappelijk werk had kunnen helpen.
    Waarom is ze daar blijven wonen? Dit stukje intrigeert mij. De verdachte zal haar zeker van alles hebben wijsgemaakt, waardoor ze niet verder dacht en zag, dan haar verliefdheid. De verdachte zal niet, zeggen waar de resten zijn, a dibri.

    Dit is een triest familie verhaal, en een wijze les voor alle betrokkenen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES