Most Wanted verdachte Imro B. aangehouden 

4
Most Wanted verdachte Imro B. aangehouden 
Foto (c) Korps Politie Suriname - Bewerking Waterkant.Net

Opnieuw is een verdachte van de ‘Most Wanted’ lijst van het Korps Politie Suriname aangehouden. Het gaat om Imro B. alias Oedoemang. B. is maandagavond door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), na bekomen informatie te hebben uitgewerkt, aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal door middel van geweldpleging. Volgens informatie op de KPS lijst zou hij betrokken zijn geweest bij een beroving op donderdag 17 november 2016 te Bushman Hill in het district Marowijne.

Twee verdachten werden toen door de Surinaamse politie aangehouden. B. zou vermoedelijk een schotwond aan zijn been hebben opgelopen en vluchtte richting Frans-Guyana. De politie kreeg later informatie dat de verdachte uit het ziekenhuis van Frans-Guyana was gevlucht naar Suriname.

Hij is na intensief speurwerk van RBTP in de kraag gevat aan de Zaklopenstraat, een zijstraat van de Ramgoelamweg.

4 REACTIES

 1. Het gaat om Imro B. alias Oedoemang.
  Wat een alias naam. Nu nog tegenkomen de aliassen zoals bondrumang cementie man poepemang het schijnt dus dat niets te gek klinkt in Suriname
  gemodereerd

 2. Het is elke keer een gezeur van lijstje van most-wanted. Al die grote criminelen lopen nog steeds rond en overvallen de hardwerkende ondernemers dagelijks.
  gemodereerd

 3. Kolibri , en hongerige ratten in zijn hok gooien , en eigen+ mening daarna in dat hok gooien , deze zeurkous zullen de ratten echt lekker vinden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.