zondag, april 14, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM annuleert vlucht naar Curaçao en Aruba die reeds dag vertraagd was

SLM annuleert vlucht naar Curaçao en Aruba die reeds dag vertraagd was

-

Does Travel - naar Suriname

Surinam Airways was genoodzaakt de voor vandaag geplande vlucht PY631 van Paramaribo naar Curaçao en Aruba, die reeds met 1×24 uur vertraagd was, te annuleren. Dat heeft het bedrijf in Suriname zojuist laten weten.

“Deze vertraging en annulering heeft puur te maken met het niet in orde zijn van documentatie van Aura Airlines. Het wachten op het luchtwaardigheidscertificaat vanuit Spanje voor Aura Airlines heeft langer geduurd dan origineel was voorgenomen”, aldus de SLM.

Intussen stelt Surinam Airways alles in het werk dat vlucht PY631 zo spoedig mogelijk wordt uitgevoerd. De planning is dat gestrande passagiers uiterlijk morgenmiddag om 13.00u op de hoogte worden gehouden van de nieuwe vertrek en aankomsttijden.

Passagiers die zich reeds op JAP luchthaven bevonden worden door Surinam Airways naar Paramaribo vervoerd, terwijl passagiers op de stations Aruba en Curaçao door de respectievelijke Surinam Airways vertegenwoordigers worden toegesproken en geaccommodeerd.

Surinam Airways biedt haar verontschuldiging aan en betreurt dit voorval ten zeerste.

opening
Fernandes Express
BODO Party

12 REACTIES
 1. SLM is FAILLIET FAILLIET FAILLIET!!!!
  De vlucht van donderdag naar SU vertrok met uren vertraging omdat er geen geld was om de brandstof te betalen. Door de oprichting van FOTW dat beter Fly on broken wings (FOBW) kan heten wordt SLM in stukken geknipt die onder de holding vallen. De facilitaire zoals de catering blijven dan bestaan en de vliegmaatschappij wordt failliet verklaard. Wie durft nog bij SLM te boeken. Zorg dat je geld hebt om een tickets terug te betalen met KLM.


  gemodereerd
 2. ‘Vluchtgarantie’
  Is toch om in je broek te plassen vh lachen

  Zelfs op die drugsvliegtuigen kun je rekenen. Is toch wat, hé!?!


  gemodereerd
 3. Keep on kicking the dead horse de Haan. Sublieme manager. Wat n joke. Gelukzoeker is hij.


  gemodereerd
 4. en de vlucht van zondag naar Amsterdam wat niet door ging , en de Haan zit weer lul smoesjes te vertellen , dus weer een grote kosten post , tel maar weer op bij de 120 miljoen US Dollar schuld , mensen haal de slm uit zijn lijden en koop geen ticket bij de slm , regering over en uit toch , of stopt u weer belastinggeld in dit hopeloze bedrijf , wij als volk willen dat u de belastinggelden besteed aan waterhuishouding en we zo minder natte voeten krijgen , de slm is niet te redden


  gemodereerd
 5. De Haan, SLM-directeur Paul de Haan, die is gevraagd om meer uitleg en informatie dan dat het slechts om operationele problemen gaat, verwijst hij naar de afdeling Public Relation van de vliegmaatschappij.
  Ik heb het vermoeden dat deze CEO dezelfde waarheid spreekt als degene die hem heeft aangetrokken en benoemd namelijk niemand minder dan de president Santokhi.
  In mijn posting, eerder onder een artikel van de nieuwe NV van de SLM, heb ik enkele zaken aangegeven die nu in rap tempo bewaarheid zullen worden.
  Vertrek van de vlucht Amsterdam – Paramaribo is vertraagd door de niet opgeloste financiële problemen.
  Is dit een voorbode dat ergere dingen zich zullen voordoen?
  Zal de nieuwe NV (Holding) de voortzetting van de SLM activiteiten garanderen en overnemen?
  Zal de nieuwe NV (Holding) dan ook alle schulden en vorderingen en verplichtingen overnemen van de SLM?
  Ben benieuwd naar de gelden van de Pensioenfonds van de gepensioneerde SLM werknemers maar ook zeker naar hoe de schulden van alle schuldeisers zullen worden afgewikkeld.
  Was het niet dat de CEO de Haan enkele maanden geleden 2 miljoen US$ per maand heeft gevraagd voor een periode van 12 maanden om de activiteiten van de SLM te kunnen garanderen?
  Dit heeft hij niet gekregen maar wel 2 miljoen US$, dit is aangegeven door Santokhi en de Haan, dus gelijktijdig de vraag die de bond terecht heeft gevraagd “pe a monie de. Waar is dit geld voor aangewend?”.
  Tja ik ben benieuwd wat de Haan nu zal verklaren of zal hij wederom weigeren antwoord te geven en doorverwijzen naar de PR dienst waar Henna Draaibaar nooit haar draai heeft kunnen inden?


  gemodereerd
 6. Wat gaat de tijd toch snel.
  Voor mij nu ook al 33 jaar dat ik de SLM voorgoed vaarwel heb gezegd.
  Toen een bananenwinkel en nu na 33 jaar nog steeds een bananenwinkeltje.


  gemodereerd
 7. Het is een puinhoop bij de SLM. Het enige wat tot nu toe goed gaat, is dat de heer De Haan maandelijks zijn € 12.000 op zijn rekening bijgeschreven krijgt. De huidige regering is kampioen in commissies en benoemen van politieke vriendjes, maar de problemen worden niet opgelost. Waar zijn de grote woorden van “Wo set eng”.


  gemodereerd
 8. ohh en de passagiers in Suriname worden niet geaccommodeerd?? met gaat er vanuit dat ze verblijf hebben of genoeg geld om nog een dag hotel te betalen?? WTF….doek de hele SLM op man. Het wordt steeds erger. SLM is op sterven na dood!
  Passagiers hebben UREN lang op zanderij gewacht….een zielig broodjes gekregen…alle toiletten onder de schijt. Blijkbaar kunnen ze niet eens de schoonmaakploeg betalen…of SWM want er was geen water om door te spoelen. Wat een ellende!!
  Wat voor compensatie krijgen de passagiers die al 2 dagen in de startblokken staan door mismanagent??


  gemodereerd
 9. debby hebt jij als eens gevlogen , zo niet van de 15 verdieping van Kikkenstein een duikvlucht maken , jij bent toch een paarse vogel


  gemodereerd
 10. debby , het zijn jou paarse vrienden die ervoor gezorgd hebben dat de slm bijna dood is , het infuus helpt niet meer , en onze president ( niet de jouwe) ( jij bent toch verliefd op willem daar toch) ging niet met de slm naar Amerika , ja en wat hij daar doet dat weet jij niet he , nou belangrijke zaken voor Suriname , en de president van Amerika heeft niet die bevriende landen van jou liefje bouta uitgenodigd , cuba en venezuela ja dat zijn dictator landen , en mexico heeft zich afgemeld omdat cuba en venezuela niet uitgenodigd zijn , en debby mexico was ook een bevriend land van jou lover ddb , wat zal jou vriend balen


  gemodereerd
 11. Er staat duidelijk vermeld in het artikel waarom de vlucht niet doorging. Maar als je wilt klagen om te klagen, dan lees je uiteraard alleen de koptekst.
  Hadden ze gevlogen en was het vliegtuig gecrasht, zou het dan goed genoeg zijn?
  Voor wie…

  Je start met miljoenen aan negatief saldo en schulden. Je staat verplicht maanden stil vanwege covid. Je bent bezig met een reorganisatie. 44 vliegmy zijn nu al failliet. Zelfs de KLM krijgt miljoenen steunen, maar… de suri’s verwachten wonderen van een tje poti vliegmaatschappij uit de jungle.

  Je vraagt je af? Hebben ze ooit bij een normaal bedrijf gewerkt. Sinds wanneer wordt de media tot in de finesses medegedeeld hoe de reorganisatie eruit ziet. Nooit nergens!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES