zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan aan hoofd gekapt door 13-jarige stiefzoon tijdens ruzie

Man aan hoofd gekapt door 13-jarige stiefzoon tijdens ruzie

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een 40-jarige man in Suriname is vanmorgen tijdens een ruzie in huiselijke kring, aan zijn hoofd gekapt door zijn 13-jarige stiefzoon. De man bloedde hevig en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Naar verluidt zou er rond 09.30u thuis bij het gezin aan de Afijabastraat ruzie zijn ontstaan, waarbij de man zijn vrouw enkele slagen zou hebben toegebracht. De zonen probeerden hun moeder te beschermen, door tussen beide te komen.

Op een gegeven moment heeft de 13-jarige een houwer gepakt en zijn stiefvader daarmee aangevallen. De man liep een diepe kapwond op aan zijn hoofd. Na de kappartij rende de moeder naar de buren om hulp te zoeken. De Surinaamse politie werd ingeschakeld, die op haar beurt naar de locatie ging en een ambulance inschakelde.

Een arts en zijn assistenten van de RGDpoli aan de Limesgracht boden eerste hulp aan het slachtoffer, waarna die naar het ziekenhuis werd gebracht. De 13-jarige verdachte is door de politie van Nieuwe Haven aangehouden en ter voorgeleiding naar het politiebureau overgebracht.

De houwer werd aangetroffen en in beslag genomen. De politie van bureau Nieuwe Haven onderzoekt de zaak verder.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Dat mag niet maar de dertien jarige, heeft het heel goed gedaan!!!!

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als de moeder niet met die man getrouwd is, is het NIET zijn stiefvader. Het is nog altijd zijn moeders vriendje. 09:30, am ben da wroko, kies eng mooi

  Oen loes a boi, en zet z’n moeder en dr vrind ih gevang. Pot a boi in gevaar anga probleem. Roekeloos die trut

  Nu moet Maureen rennen en springen tegelijker. Pa de no?
  gemodereerd

 3. Die stiefvader mishandelde de jongen zijn moeder waar hij erbij was. Als zoon deed hij wat iedere rechtgeaarde zoon zou doen, namelijk zijn moeder verdedigen. Deze jongen heeft een schouderklopje verdiend
  gemodereerd

 4. Blijft hierdoor hopelijk in het vervolg af van het lichaam van de vrouw. Zo niet……..weer kappen.
  gemodereerd

 5. Ik zou hetzelfde gedaan hebben als een vent mijn moeder mishandelde. Enfin hij zal gauw weer in zijn oude buurt komen te wonen bij Opa Doeli.
  gemodereerd

 6. Ba soekoe, ba feni, ba tjari.
  Die jongen heeft misschien het leven van zijn moeder gered. Hij moet gauw op vrije voeten worden gesteld. En behandeld worden. Hij heeft anders een trauma voor het leven.
  Vrouwen denken jullie na, voordat jullie een stiefvader in het leven van jullie kinderen brengen. Didibries zijn het soms.
  gemodereerd

 7. Goeie stiefzoon . wou dat ik dat met die smerige Gerold had gedaan toen ie in Apoera ons leven binnen viel – smerige hond moordenaar en pedofiel dat het is ja jij Gerold J Z en ik ben nog niet klaar met Jou na 3 jaar rouwen ..
  gemodereerd

 8. De moeder moest eerder optreden. Nu zit je zoon in problemen. Ik hoop dat hij de juiste begeleiding krijgt.
  Vreselijk voor een kind om dit te zien bij de moeder
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES