woensdag, november 29, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken automobilist zonder rijbewijs na aanrijding klemgereden door politie

Dronken automobilist zonder rijbewijs na aanrijding klemgereden door politie

-

De 52-jarige automobilist A.P. is door de politie in verzekering gesteld, omdat hij na een aanrijding doorgereden was. Naderhand bleek dat hij dronken was en ook niet in het bezit is van een geldig rijbewijs.

Op donderdag 2 juni omstreeks 22.00u reed de A.P. een stilstaande auto aan voor een supermarkt aan de Kashmirstraat in Suriname. Na de aanrijding reed de bestuurder door. Agenten van bureau Geyersvlijt, die op surveillance waren, namen de handeling van deze bestuurder waar en zetten een achtervolging in.

Het lukte de surveillerende agenten de auto van de doorrijder klem te rijden. A.P. ontkende betrokken te zijn bij een aanrijding. Daar hij onder zodanig invloed van alcohol verkeerde, werd hij ter ontnuchtering naar het politiebureau overgebracht en opgehouden. De aanrijding is vastgelegd op camerabeelden.

De bestuurder werd de volgende dag voorgeleid bij een hulpofficier, die hem na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering stelde ter zake het doorrijden na een aanrijding. Met betrekking tot het rijden zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs is de mogelijkheid aanwezig, dat de onbevoegde bestuurder een boete opgelegd krijgt. A.P. blijft in voorarrest.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. toch ook een boete voor de aanrijding en een boete voor dronkenschap , nou deze drankorgel moet je nooit meer loslaten , en zorg dat die nibte niet bij hem in de buurt komt , anders is hij morgen alweer vrij en rijdt gewoon weer auto
  gemodereerd

 2. Als hij 20/30 jaar krijgt zal de rest het leren. Drinken acgter het stuur moet zo een hoge boete zijn dat je nuchter blijft.
  Hit and run moet ook 20 jaar zijn.
  gemodereerd

 3. Als ik met vakantie in SME ben zal ik alle criminele zaken die ik waarneem aan 115 door geven en foto’s en video’s van maken.

  Hierdoor ben ik ook goed op de hoogte van de criminele handelingen die erin Suriname plaats vinden en zal volgen hoe politie, justitie, ambulance, brandweer mee omgaan en hoe deze criminele daden verlopen e/o veiligheid in Suriname is.
  gemodereerd

 4. passant wanneer ben jij voor het laatst hier in Suriname op vakantie geweest dan , man jij droomt , als toerist krijg jij geen kans om foto’s of video’s te maken van die criminelen , die maken korte metten met jou , voor hen telt geen leven hoor , en kps en minister amoksie zal het een worst schelen , die willen niet gestoord worden als ze slapen
  gemodereerd

 5. Het enigste remedie tegen deze soort figuren is, direct
  een kogel door zijn / (haar) pleuris kop jagen!
  Alhoewel de Su rijbewijs geen ene reet voorstelt, was
  het toch anders als hij dat had! Gelukkig heeft deze hond
  niemand dood gereden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES