zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie37 weggebruikers beboet tijdens Operatie Taks Force in Regio Midden

37 weggebruikers beboet tijdens Operatie Taks Force in Regio Midden

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengd team bestaande uit de politie, penitentiaire- en beveiligingsambtenaren, alsook medewerkers van TCT hebben op vrijdag 3 juni binnen het werkressort van Regio Midden twee simultane wegcontroles gehouden. Deze controles die voortvloeien uit het Zero Tolerance veiligheidsbeleid welke het Korps Politie Suriname (KPS) onlangs heeft afgekondigd, geschiedde aan de Nieuwweergevondenweg ter hoogte van de Hiraweg. Daarbij zijn er in totaal 37 personen beboet van wie de autobescheiden niet in orde waren.

De verkeersovertredingen waarop deze groep beboet is geworden, zijn onder andere:
• Rijden zonder een geldig rijbewijs
• Rijden zonder dat het voertuig is gekeurd
• Rijden zonder dat het voertuig is verzekerd
• Rijden met een defecte koplamp en
• Rijden zonder een valhelm

Door de medewerkers van TCT zijn er in totaal tien busvergunningen ingenomen. Verder zijn er 29 bussen en 14 bromfietsen gecontroleerd en 24 auto’s zijn doorzocht.

De surveillance werkzaamheden werden vervolgens voortgezet en wel in de buurten De Nieuwe Grond, Lelydorp, Para, Santo Boma, Leiding en Santodorp. Te Lelydorp, Welgedacht A en te Kwatta zijn er hangjongeren van de hoeken verwijderd.

Aan alle weggebruikers wordt een dringend beroep gedaan om de vervallen documenten van hun voertuig in orde te maken, omdat u elk moment tijdens een wegcontrole door de politie staande gehouden kunt worden.

opening
Fernandes Express
BODO Party

3 REACTIES
  1. de auto’s waarmee die gekken rijden worden toch vernietigd , het zijn criminelen die rijden zonder een rijbewijs te hebben , die rijden zonder dat de auto is verzekerd en die rijden zonder dat de auto gekeurd is , en die automobilisten ook een tijd opsluiten


    gemodereerd
  2. Laat het niet bij deze ene keer blijven.Gewoon elke week 1 of 2 keer verrassen. Binnen 6 maanden zie je het resultaat.Succes.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES