zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaanse vrouw vermoord in appartementencomplex Ringweg-Noord

Braziliaanse vrouw vermoord in appartementencomplex Ringweg-Noord

-

Does Travel - naar Suriname

De vrouw die zondagochtend dood werd aangetroffen in een kamer bij het appartementencomplex aan de Ringweg-Noord in Suriname, is de 55-jarige Braziliaanse Maria Da Silva.

Drie uren later tijdens het onderzoek werd de verdachte N.J. (39) in een defect voertuig op het complex aangetroffen en in de boeien geslagen (foto onder). N.J. die ex-militair is, had slechts een onderbroek aan. Hij hield zich al een tijdje schuil in het voertuig.

Bewoners van het appartementencomplex gingen af op een knal naar de kamer van het slachtoffer. Daar werd de vrouw met een verwonding aan haar hoofd en besmeurd met bloed aangetroffen. De mond van het slachteroffer was eveneens dicht geprompt.  

Man in onderbroek aangehouden na dood vrouw in appartementencomplex

Ook zou er een opening aan het plafond zijn waargenomen. Het vermoeden bestaat dat de verdachte via de vliering de kamer van de vrouw zou zijn binnengedrongen en haar om het leven heeft gebracht.

De politie heeft enkele spullen waaronder een hamer in beslag genomen. Het onzielde lichaam van het slachtoffer is voor obductie in beslag genomen.

Afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in verder onderzoek.   

opening
Fernandes Express
BODO Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES