zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWinkeliers kappen leverancier met houwer aan hoofd

Winkeliers kappen leverancier met houwer aan hoofd

-

Does Travel - naar Suriname

Twee winkeliers hebben vrijdagmorgen een leverancier met een houwer gekapt aan het hoofd. Dit gebeurde rond 10.30u te La Vigilantia in Suriname, na een ontstane woordenwisseling.

De leverancier bracht goederen besteld voor de sales. De winkeliers weigerden de spullen te accepteren, waarna de leverancier met zijn manager belde omtrent het probleem. Hij sprak een beetje geïrriteerd met zijn manager, waardoor de winkeliers vonden dat de salesman over hen sprak.

Dit viel niet in goede aarde bij het duo, waarbij een van hen in een handgemeen raakte met de leverancier. De tweede kwam gewapend met een houwer op hem af en kapte daarmee het slachtoffer aan het hoofd.

De politie van Paranam was ter plaatse voor onderzoek. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. Zij zijn na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.

opening
Fernandes Express
BODO Party

2 REACTIES
  1. Surinamers hebben hun mond altijd vol van “respect”, maar respect voor een ander hebben ze niet. Ze vergeten, dat je respect niet automatisch krijgt, die moet je verdienen. Alleen respect voor veiligheid, lichaam en eigendom is automatisch, maar is in Suriname ver te zoeken.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES