vrijdag, april 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameSuriname heeft 1x goud, 2x zilver en 5x brons binnen

Suriname heeft 1x goud, 2x zilver en 5x brons binnen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse delegatie heeft in twee dagen tijd 1x goud, 2x zilver en 5x bronzen medailles behaald op de Panam Age Group Swimming Championships in Trinidad en Tobago. Suriname staat na dag 2 met 8 medailles op de 8ste plaats.

Op de eerste dag wisten Zakiyah Etnel en Chris-Gerald Soeperman een bronze en gouden plak in de wacht te slepen op de 50 m schoolslag en 100 m vrijeslag.

De tweede dag is het Chris-Gerald en Ismael Holtuin wederom gelukt een medaille te behalen. Chris-Gerald tikte als 3e aan tijdens de 200 m vrijeslag en Holtuin ook als 3e tijdens de 50 m rugslag.

Het meisjes estafetteteam bestaande uit Analeigh Benthem, Sequisha Wongsodikromo, Shanie Telting en Zakiyah Etnel behaalde 2x brons. Het jongens estafetteteam gevormd door Chris-Gerald Soeperman, Damisio Akiemboto, Jaïr Ong-A-Kwie en Sean-Verno Dipokromo behaalde 2x zilver.

De Surinaamse ploeg bestaat uit 22 zwemmers van verschillende zwemverenigingen die elk op individuele estafettes uitkomen. Het toernooi is op 2 juni gestart en duurt tot en met 5 juni.

De individuele resultaten zijn hier te bekijken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES