dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOndernemer die net uit buitenland kwam overvallen en beroofd van 50.000 USD

Ondernemer die net uit buitenland kwam overvallen en beroofd van 50.000 USD

-

Does Travel - naar Suriname

Drie criminelen hebben afgelopen nacht een ondernemer, die net uit het buitenland in Suriname was gearriveerd, voor zijn woning aan de Jankielaan overrompeld en beroofd van 50.000 USD.

Uit het onderzoek blijkt, dat de ondernemer S.B. samen met zijn dochters vanuit Amerika kwam. Ze reden naar huis en merkten een verdacht voertuig op de hoek van de Kwattaweg en de Jankielaan. Dit voertuig reed achter dat van de ondernemer aan.

Bij zijn woning aangekomen rond 01.30u reed de ondernemer door en keerde iets verder in de straat.Toen hij weer naar huis reed en voor zijn inrit parkeerde kwam dezelfde auto terug, waaruit plotseling drie gewapende en gemaskerde criminelen stapten.

De dochters van de ondernemer waren intussen uitgestapt en waren reeds in de woning. Zij hoorden schoten afgaan, waarna de oudste dochter de Surinaamse politie inschakelde. De ondernemer werd beroofd van 50.000 USD en belangrijke documenten. Zijn voertuig vertoont diverse kogelinslagen.

Voor de komst van de politie hadden de daders de plaats reeds verlaten. De bestuurder van de vluchtwagen zat in de auto toen het trio de ondernemer overrompelden. Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Weer een Surinamer met een hoop contant geld, die overvallen wordt. Een hoop contant geld is altijd verdacht en je kan het over verschillende personen verdelen om het verborgen te houden en niet te hoevenaangeven. In dit geval heb ik toch een vermoeden waar de tip vandaan komt. Ik vermoed toch dat hij dit bij binnenkomst is ontdekt en hij het heeft moeten aangeven en verantwoorden, hoewel in Suriname alles mogelijk is, hetzelfde bij verlaten van het buitenland, zeker als dat Nederland of the US is. Dus de kans is groot, dat de tip bij de douane vandaan komt. Toch stelt ik dan weer de vraag waarom maken Surinamers geen gebruik van banken. Dan heb ik een tip, rij in dit soort gevallen naar een politie bureau, dan heb je iets meer kans om niet overvallen te worden, als de politie tenminste niet in het complot zit.


  gemodereerd
 2. Ik denk wel dat men precies alles van hem wist. Hij is euro gaan wisselen.


  gemodereerd
 3. wat een domme ondernemer , als je dochters al uitstappen en naar de woning gaan geef hen dan die 50.000 US Dollar mee , die drie criminelen wisten dat u geld bij u had , maar heeft u soms hen een tip gegeven , echt een raar verhaal


  gemodereerd
 4. Deze goeie man had zijn euro’s gewisseld voor US-Dollars in Amerika. De criminelen krijgen deze info door. Op elke vlucht vanuit Miami zitten tientallen van dit soort handelaren met heel veel valuta.


  gemodereerd
 5. Het wordt tijd dat de Regering, keihard gaat optreden tegen deze
  ” Kanker gezwellen”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 6. Tja…heel verdacht…iemand uit de direkte omgeving zal wel getipt hebben..hoe wisten de daders dat net terug was met zoveel geld???


  gemodereerd
 7. Zoveel geld in zijn broekzak, lijkt wel of us dollars in america op straat liggen hoe wisten de boeven dat hij zoveel geld bij zich had? Wat een ontvangst zeg met pistool schoten! Suriname ooo, nou slachtoffer slaap lekker was maar lekker naar hawai of sint thomas eilanden gegaan.


  gemodereerd
 8. Fa dan? Fa de sabi san a man abi in eng wagi?

  Social media dochters? Werknemer? Jaloerse familie? Hoe? Soema na a tipgever?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES