woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie14-jarige scholier met dolkmes gestoken wegens ruzie om meisjes

14-jarige scholier met dolkmes gestoken wegens ruzie om meisjes

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachten Jurmercio L. (16), Charles S. (20) en Durvill F.(22) zijn vrijdag in verzekering gesteld, nadat zij een 14-jarige scholier hebben gestoken met een dolkmes. Dit gebeurde rond 13.00u nabij de Bernadetteschool aan de Boterbloemstraat in Suriname.

Op dat moment waren twee groepen aanwezig namelijk, de groep van de verdachten en die van het slachtoffer. Het slachtoffer was met een vriend en nog anderen ter plaatse. Beide groepen was daar aanwezig om meisjes te versieren.

Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling, die uitmondde in een steekpartij. Het trio viel het 14-jarig slachtoffer en zijn vriend aan met scherpe voorwerpen. Tijdens de vechtpartij stak Jurmercio het slachtoffer met een dolkmes in zijn borststreek.

Een politieman die toevallig voorbij reed, heeft erger kunnen voorkomen door partijen uit elkaar te halen. Hij hield de verdachten aan en schakelde de politie van Nieuwe Haven in, die hen afvoerde naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het trio in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Ik kan mijn commentaar gegeven bij het vorige en volgende incident net zo goed in een bestand zetten en die elke dag plakken. Er moet veel gebeuren in Suriname qua mentaliteit om tot een beetje normaliteit te komen.


  gemodereerd
 2. Allemaal nieuwe aanwas Criminelen van Suriname, jammer man !

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Zo jong en dan al derden verwonden met scherpe voorwerpen om meisjes.die agent moest hun klauwenflink hebben bewerkt met zijn gummie..


  gemodereerd
 4. deze jeugd moet verdelgd worden , het zijn lafbekken , een verloren generatie , dit soort ongedierte heeft geen recht van leven , wat zei ddb toen hij de verkiezingen had verloren , jeugd pakt de wapens op en maak onrust dus ddb moet ook verdelgd worden


  gemodereerd
 5. Wat is Suriname toch veranderd. In mijn tijd zaten er meisjes op deze toen nog lagere school van maximaal 12 jaar oud. Geen reden voor een jongen om op de versiertoer te gaan. Nu blijkt dat er zelfs meerdere groepen op seks beluste jongens op jacht gaan bij deze school. Dat betekent dat er geen jonge onschuldige meisjes op deze school zitten, maar echte “loka’s”. Half volwassen vrouwen, die in staat zijn jongens razend enthousiast te maken. Hieruit blijkt overduidelijk dat de zin om te leren onder jongens en ook meisjes enorm is afgenomen daar de gemiddelde leeftijd van leerlingen steeds hoger wordt. Wordt het daarom geen tijd om een maximale leeftijdgrens op scholen in te voeren.


  gemodereerd
 6. De steker wegzetten voor langere tijd. I wan djoek ‘bigi’, dan jo fir eng lek i ‘bigi’

  Biga gaat m leren in die strafoe


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES