zondag, maart 3, 2024
HomeNieuws uit SurinameWedstrijd selectie en rugnummers Natio tegen Jamaica bekend

Wedstrijd selectie en rugnummers Natio tegen Jamaica bekend

-

De Nationale Carrierebeurs

De nationale voetbalselectie van Suriname (Natio) speelt deze maand haar eerste CONCACAF Nations League 2022/2023 wedstrijden. De eerste ontmoeting is op zaterdag 4 juni tegen Jamaica, om 20.00u in het Essed Stadion.

Pers Management Natio heeft donderdag de wedstrijdselectie waarmee Natio uitkomt tegen Jamaica, alsook de bijbehorende rugnummers bekend gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

Warner Hahn (1), Albert Nibte (2), Calvin Mac-Intosch (3), Dion Malone (4), Ridgeciano Haps (5), Miquel Darson (6), Florian Jozefzoon (7), Roland Alberg (8), Jeredy Hilterman (9), Jamilhio Rigters (10), Leandro Kappel (11), Myenty Abena (12), Joey Roggeveen (13), Yanic Wildschut (14), Ryan Donk (15), Ronaldo Kemble (16), Roscello Vlijter (17), Kelvin Leerdam (18), Shaquille Pinas (19), Gleofilo Vlijter (20), Diego Biseswar (21), Shaquille Cairo (22) en Ishan Kort (23).

Een dag voor de wedstrijd, op vrijdag 3 juni 2022, zal een persconferentie om 11.00u gehouden worden te Owru Cul. Zowel het Surinaamse elftal als dat van Jamaica zullen vertegenwoordigd zijn op deze persconferentie. Later wordt er van 18.00 tot 19.00 getraind.

Beelden van de vorige training:

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

1 REACTIE
  1. Maar kan zo’n internationaal voetbalwedstrijd nu plaatsvinden in Suriname? Want alle voetbalvelden zijn onderwater gelopen. En natuurlijk bij het bovengenoemde artikel hebben ze geen foto geplaatst hoe het voetbalveld er uit ziet. Ik zou als voetballer mij echt niet begeven op het voetbalveld. Er zwemmen te veel Boomkippen en Aboma’s in het water. Maar als voetbal liefhebber, zeg ik succes met een overwinning.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES