zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijUniek naambord met Surinaamse vlag bij de voordeur

Uniek naambord met Surinaamse vlag bij de voordeur

-

Does Travel - naar Suriname

Heb jij nog altijd het juist naambordje voor je voordeur niet gevonden en ben je op zoek naar een naambord met uniek design in stijl? Dan zal je in het assortiment van designnaambord.nl vast wel vinden wat je zoekt!

Zo zijn er ook prachtige naamborden met of alleen de Surinaamse vlag of samen met de Nederlandse vlag (foto onder). Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit 5 mm plexiglas en kosten slechts 50 euro per stuk.

De naamborden worden geleverd binnen 5/7 werkdagen, inclusief boorgaten en rvs afstandhouders. Andere vlaggen combinaties zijn ook mogelijk, maar maximaal 2 vlaggen.

Kijk voor meer designs en de collectie ook op www.designnaambord.nl

opening
Fernandes Express
BODO Party

6 REACTIES
 1. Surinamers moeten uitkijken om met zaken die Napoleon in zijn periode in Frankrijk oa, als eerste mee begonnen was, straatnamen en huisnummers creatief mee om te gaan, waardoor het doel waarvoor het bestemd was meer vragen dan antwoorden oproept.

  Als men in een bepaalde land woont, is dat bekend, dus hoef dat franje van de vlag van dat land niet bij het huisnummer vermeld te worden.

  Stop met deze creativiteit. Straks kom je nog met een T-Shirt waarop dit ook zo wordt geplaatst en je voornaam en familienaam, ID-nummer en foto erop.


  gemodereerd
 2. Prachtig design en hoogwaardige kwaliteit!

  Wij hebben het naambordje met Surinaamse en Nederlandse vlag nu ongeveer 1 jaar hangen en we krijgen er veel complimenten over.

  Heel erg blij mee!


  gemodereerd
 3. heel mooi en prachtig voor jullie in Nederland , maar voor hier zal zo iets niet te betalen zijn en bij de meeste woningen en bedrijven zie je nog niet eens het eenvoudige huisnummer , maar ja hier in Suriname lopen wij ook 40 jaar achter dankzij ddb , jullie weten toch coup 1980


  gemodereerd
 4. Wij hebben een naambordje met de Surinaamse vlag. Het resultaat is nog mooier dan op de foto’s te zijn. Nog steeds heel blij mee 😍👌


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES