zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnderinspecteur door verstikking om het leven gekomen

Onderinspecteur door verstikking om het leven gekomen

-

Does Travel - naar Suriname

De 30-jarige onderinspecteur van politie Payton Tosari, is door verstikking om het leven gekomen. Dat is gebleken uit een gerechtelijke lijkschouwing, bevestigt Milton Bischop, woordvoerder van het Korps Politie Suriname tegenover Waterkant.Net.

De woordvoerder zegt dat zijn lichaam ook een steekverwonding vertoonde, maar na obductie is gebleken is dat de steek niets fataal geraakt heeft. Het lijk is afgestaan aan de nabestaanden. De uitvaart zal maandag aanstaande plaatsvinden.

Tosari werd sedert maandag vermist. Zijn familie deed dinsdagmorgen aangifte van vermissing bij de politie van Uitvlugt. Volgens de familie is hij maandagmorgen omstreeks 09.30u van huis vertrokken met de mededeling, dat hij later terug komt. Hij is sedertdien niet meer huiswaarts gekeerd.

Door het Command Center werd er een algemene oproep geplaatst voor de verschillende eenheden op het veld. Na een ingesteld onderzoek door de politie is het voertuig van de onderinspecteur omstreeks 19.55 uur op de hoek van de Trombone- en Orgelstraat onbeheerd aangetroffen.

Bij nader onderzoek in de auto werd het ontzielde lichaam van Tosari in de kofferbak van zijn auto gevonden. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast.

De afdeling Kapitale Delicten heeft in deze zaak de 27-jarige verdachte Raynel B. aangehouden, die na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Het zou goed zijn dat voor bepaalde beroepen zoals de politie er een 1x 24 uur, 365 dgn of 366 dgn per jaar een systeem van veiligheidcontrole wordt neergezet, waarin de politiedienst altijd weet waar hij of zij is. Het gaat wel dat ze hiermee wat van hun privacy kwijt zijn, maar hierdoor weten ze dat big brother ze in de gaten houdt, weet eaar ze zijn. collega’s bij de minste vermoeden van onraad, direct per plekke zijn.

  Een andere voordeel van zo’n systeem is dat het politie apparaat weer die ststus krijgt dat ze goed en betrouwbaar zijn en de rotte appels door de maand vallen.

  Verder zouden ze hierdoor ook kwaliteit werk leveren als het om bestrijding van de criminaliteit gaat vh werk en de bevolking weet wat ze vd politie verwachten en ze een degelijke instantie zijn in dd maatschappij en internationaal ook goed in de schijn werpers staan.

  Mogd zijn ziel in vrede rusten, sterkte aan de collega’s en familie toegewenst.


  gemodereerd
 2. Passant de vermoedelijke dader(s) kenden elkaar , het is nog gissen maar het kan in een relatie sfeer zijn , en wat niet te hopen is dat het slachtoffer in de criminele sfeer zat met die gasten


  gemodereerd
 3. @ passant
  Wat van hun privacy? Je bedoelt dat ze hun hun hele leven in dienst van de politie moeten stellen. Er is geen enkel beroep die dit zal aanvaarden.
  Als je in dienst bent is een ander verhaal. Maar iedereen heeft vrije tijd nodig. We worden nu al begluurd, om dan nog met een button te gaan rond lopen? Come on!


  gemodereerd
 4. Waar blijft@ proffesor doctorandus directeur zonder bedrijf met zijn bizarre comments deze artikel mag hij zeker niet missen! Politie ook in nl en su slappelingen hun verstoppen zich eerder in een auto kofferbak dan de misdadiger het gaat doen. Eerst de ikke eerst gedrag etc afleren dan pas verder ontwikkelen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES