zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan slaat neus autobestuurder kapot

Man slaat neus autobestuurder kapot

-

De Nationale Carrierebeurs

De 49-jarige verdachte Sanjay B. is woensdag door de politie van Livorno gearresteerd wegens mishandeling. Uit het onderzoek blijkt, dat de verdachte de aangever een week terug zou hebben mishandeld aan de Lachmisingweg in Suriname.

Volgens de aangever reed hij die avond naar een feestje bij Ramcharan’s playground. Hij zat nog in zijn auto, toen de bij hem bekende Sanjay naar hem toeliep en zonder enige aanleiding hem in zijn gelaat slagen begon toe te brengen. De verdachte trok vervolgens het autoportier open en sleurde de bestuurder naar buiten.

Een tweede persoon, met wie Sanjay ter plaatse was, hield het slachtoffer van achteren vast, waarbij Sanjay hem nog enkele slagen heeft kunnen toebrengen. Omstanders, die het geval zagen kwamen ter plaatse, waarna het duo snel in hun auto stapte en wegreden.

Het slachtoffer bloedde hevig, omdat hij een neusbeenfractuur had opgelopen door de mishandeling. De politie van Livorno werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek.

Na bijkans een week is Sanjay door de politie in de kraag gevat. Hij is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld wegens mishandeling. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de tweede man.

Het motief van de mishandeling is vooralsnog onbekend.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
 1. Een ongeloofwaardig verhaal, misschien een vete of een eerdere wrok!
  Het kan ook zijn dat de S. een tjippoloog is. Armoede en uitzichtloze situatie,s
  leidt ook tot geweld uitbarsting bij sommigen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Zo, dat was een zware bevalling met al die (vriendelijke) reacties, pffff.

  Misschien handig om in het vervolg ook het geloof en nationaliteit te vermelden.
  Beetje warrig allemaal.

  Is meneer een hindustaanse guyanees of een hindustaanse suri of een moslim hindustaanse guyanees of een moslim hindustaanse suri…

  Handig voor de statistieken.


  gemodereerd
 3. Vreselijk ‼️Dit is een van de redenen waarom ik altijd op vakantie gewapend ben in Suriname.


  gemodereerd
 4. Dit bericht lijkt mij echt fake te zijn hoor mensen. Die dag was het een heel drukke avond bij ramcharan’s, mijn vriendin vertelde mij wat er allemaal buiten gebeurd was. Zij stond in de rij om naar binnen te gaan en plots zag zij dat een auto racend over het straat bijna een meneer (Sanjay) sloeg, en toen sloeg hij op zijn auto en zei van ie law ie wan kier mi, toen kwam de automobilist eruit met een scherp voorwerp om met hem te vechten, daarna sloeg Sanjay hem met zijn vuist. Mensen haalden hun daarna uit elkaar en reden beiden weg. Wat ik vreemd vind dat er geschreven is dat hij werd vastgehouden door mensen en daarna hij afgetakeld werd, dat heeft niemand gezien. Eigenlijk is het de fout van de automobilist om hem met de auto aan te rijden, als ik het was zou ik hem ook aftakelen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES