Kindje in put terecht gekomen en verdronken

3
brandende kaars RIP

De 2-jarige Gabriel P. is vanmiddag in Suriname omgekomen, nadat de dreumes in een waterput terechtkwam. Het zou gaan om een put achter het huis van de familie in Para.

De moeder was bezig te bakken en het kind was aan het spelen op het erf. Rond 14.00u zag ze het kind niet meer en ging op onderzoek uit. De vrouw ontdekte haar kindje uiteindelijk in de put.

Het lichaam werd eruit gehaald en geborgen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijkje naar het mortuarium vervoerd.

3 REACTIES

 1. Dit vind ik een klote nieuws, op deze leeftijd zijn ze watervlug.
  Als ouder(s) verzorgers heb je minsten 80 ogen nodig, om ze in
  in de gaten te houden! Gebeurt dit niet, dan is dit één van de gevolgen
  die een arme kind kan overkomen!

  wan sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Had die put geen omrastering? Ook ik heb als kleuter op plaatsen gewoond waar het hebben van een put de normaalste zaak van de wereld was (Helena Christina, Lelydorp en Javaweg). Al deze putten waren wel voorzien van een houten omrastering ter voorkoming dat wij, toen nog kinderen, erin zouden vallen.
  Gabriel, in ieder geval RIP en ouders en nabestaanden sterkte met dit groot verlies. Hopelijk is dit de reden om alle bestaande putten te omrasteren. Op deze manier wordt de kleine Gabriel nooit vergeten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.