dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongeman (22) verkoopt onder beheer gelaten bromfiets voor een appel en een...

Jongeman (22) verkoopt onder beheer gelaten bromfiets voor een appel en een ei

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 22-jarige Esmael S. is donderdag door de politie van Livorno aangehouden en in verzekering gesteld, omdat hij een vrij nieuwe bromfiets van iemand anders zonder toestemming heeft doorverkocht.

De aangever tevens eigenaar had een bromfiets van het bouwjaar 2018 ter waarde van 26.000 SRD ter bruikleen afgestaan aan zijn werknemer. Deze laatste is onlangs naar Nederland vertrokken en liet de brommer achter voor de verdachte Esmael met de mededeling, dat zijn werkgever het zal laten afhalen.

Voordat de eigenaar iemand stuurde om de bromfiets te halen, had Esmael deze zonder bromfiets bescheiden reeds doorverkocht voor 4.000 SRD. 

De ondernemer, die hierachter kwam stapte meteen naar de politie en deed aangifte. Vandaag werd Esmael door de politie aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De bromfiets is vooralsnog niet terecht. Esmael blijft aangehouden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. 4000 zweepslagen met een knuppel van djamoe hout, op zijn reet geven.
  Elke dag 50 keer en dat 80 dagen lang klaar is kees. Hij fraudeert of
  steelt nooit meer, in zijn leven !!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Pas op‼️De heler wordt altijd zwaarder gestraft dan de steler.
  Een bromfiets van het bouwjaar 2018 ter waarde van 26.000 SRD (€1300,00) voor 4.000 SRD.(€200,00) doorverkopen is misdadig.
  Maar indien de koper het er ook voor betaalt is hij zwaarder strafbaar. De koper wist of had mbt de lage prijs moeten weten dat deze brommer van diefstal afkomstig is.
  Deze gedraging is strafbaar, want het gaat immers erom dat de koper redelijkerwijs had moeten vermoeden dat de brommer door diefstal is verkregen.
  Bijvoorbeeld als je een mobieltje van iemand koopt, waarbij door de verkoper zoals nu een absurd lage prijs vraagt, dan had je in dit geval redelijkerwijs kunnen vermoeden dat het uit een misdrijf afkomstig is. Als een marktconforme prijs wordt gevraagd is het risico dat je met een gestolen goed te maken hebt minder groot.
  En ben je niet strafbaar.


  gemodereerd
 3. Goed voorbeeld doet goed volgen, 10 jaar corruptie en roofbewind hebben een desastreuze invloed gehad op de mentaliteit van de Surinamers en de jeugd totaal verpest, met alle gevolgen van dien.


  gemodereerd
 4. Echt voor kruimeligere de bak ingaan. Moet er niet aan denken.

  Bla, bla bla. 🗣🔉 Maureen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES