zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie treedt op tegen vaartuigen op rivier; Brazilianen teruggestuurd

Politie treedt op tegen vaartuigen op rivier; Brazilianen teruggestuurd

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens controle van een Braziliaanse schoener van het merk Sonic werden zes bemanningsleden aangetroffen die Suriname zonder een geldig paspoort zijn binnengekomen. Dat meldt het Korps Politie Suriname (KPS).

Het ging om een gezamenlijke patrouille van de afdelingen Maritiem Paramaribo en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM), op de Surinamerivier afgelopen dinsdag. Diverse vaartuigen waaronder SK vaartuigen en schoeners gecontroleerd.

De kapitein van het hierboven genoemde vaartuig werd gesommeerd om terstond het land te verlaten met de bemanning. De Braziliaanse schoeners die nabij de Wijdenboschbrug niet volgens de regelgeving van de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS) ten anker waren, werden ook gedirigeerd naar de aangewezen ankerplaats nabij de monding van de Surinamerivier.

Ook de passagiersvaartuigen te Waterkant en Meerzorg werden gecontroleerd op naleving van de veiligheidsvoorschriften. Deze controles vloeien voort uit het Zero Tolerance veiligheidsbeleid welke de Surinaamse politie onlangs heeft afgekondigd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Druppel op een gloeiende plaat. Alle Brazilianen in Suriname zijn natuurlijk allemaal volgens de regeltjes binnengekomen, en vast en zeker op zoek naar ‘werk’. Laat me even niet lachen nu, want de meesten komen hier zelfs om goud te delven.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES