maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieNieuwe zoektocht vandaag naar vermiste Sumanta levert niks op

Nieuwe zoektocht vandaag naar vermiste Sumanta levert niks op

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Nederlandse politie heeft vandaag opnieuw een zoekactie uitgevoerd in het onderzoek naar de in 2018 verdwenen studente Sumanta Bansi. Er werd onder meer gezocht met honden naar aanleiding van een nieuwe tip.

Volgens De Telegraaf had een getuige in de periode van de verdwijning van Bansi een man met een schep en een plastic zak zien graven in bosschages in het recreatiegebied. Daar heeft de politie eerder gezocht naar het lichaam van de vrouw.

De tip was dermate interessant voor de politie dat die donderdag meteen actie ondernam. Die nieuwe zoekactie naar de vermiste Sumanta leverde echter niets op en was weer een klap voor haar familie uit Suriname, die momenteel in Nederland vertoeft.

Ze zijn in Nederland voor de rechtszaak tegen de twee verdachten, die dinsdag 7 juni verder gaat. Dan horen Manodj B. en zijn vader Dwarka B. welke straf het Openbaar Ministerie tegen ze eist.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. Waar zijn de Char’s en Oglive’s van deze wereld nu?
  4 jaar wordt ze vermist. Vermoord door zwijnen die hun muil dicht houden. En al die zogenaamde waarzeggers, nu zouden ze moeten zeggen waar dat meisje is.
  Daarom mensen verlies uw geld niet aan deze oplichters.
  Maar ik hoop dat ze eens gevonden wordt, zodat ze een waardige rustplaats kan krijgen.
  gemodereerd

 2. Vader en zoon dag en nacht overhoren, totdat ze zeggen waar S. B. is.
  Desnoods met marteling ze moeten tenslotte, bekennen deze vervloektelingen. Onders te boven ophangen, en hun nagels uittrekken. Van hun vingers en tenen, dan yu é go sie sang é passa, nanga ding 2 Dagu beest!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ik hoop op levenslange gevangenisstraffen voor de twee criminele broers. De criminele echtgenote en de criminele vader mogen hun straf ook niet ontlopen.
  Dinsdag 7 juni weten we meer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES