dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHandelde Rainel van der B. (27) alleen bij de moord op onderinspecteur...

Handelde Rainel van der B. (27) alleen bij de moord op onderinspecteur Payton?

-

Does Travel - naar Suriname

De man die verdacht wordt van de moord op de 30-jarige onderinspecteur van politie Payton Tosari, is de 27-jarige Rainel van der B. (foto). “Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht”, liet het Korps Politie Suriname woensdag weten.

Van der B. werd dinsdag door leden van Kapitale Delicten na intensief speurwerk aangehouden en zou in eerste instantie bekend hebben de politieman te hebben vermoord. Hij heeft aanwijzingen gegeven waar het strafbaar feit zou zijn gepleegd. Volgens hem hadden ze afgesproken in een pension. Hij verklaarde later echter dat er nog iemand bij de moord betrokken zou zijn.

Ondertussen is bekend dat het dienstwapen van de politieman terecht is.

Payton Tosari

Zijn ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Ook de voertuigen van verdachte en slachtoffer zijn in beslag genomen.

De redactie verneemt verder dat deze zelfde Van der B. twee weken terug op staande voet is ontslagen, op de eerste dag dat hij voor een bettingshop aan de slag ging. Hij presteerde het om tijdens werktijd voor 14.000 SRD te vergokken en werd meteen de laan uitgestuurd.

Van der B. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is in volle gang.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Dus Van de B. is een zware jongen? Effe kijken hoe hij zich gaat redden in de gevangenis, hoop levenslang of erger. Hoop dat de politie/god/karma ook dat met hem doen.


    gemodereerd
  2. Staat die B van Rainel z’n naam voor bigi ede? Wat en hoeveel heeft het hem opgeleverd? 💩 dommie.

    Wat deed die diender met 1-2 heren in of bij een pension, dats wat ik wil weten? Den bo doe wat, dan a man weiger?


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES