maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuurjongen (15) steekt 14-jarige in buikstreek

Buurjongen (15) steekt 14-jarige in buikstreek

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 15-jarige verdachte, Steven P. en het latere slachtoffer Rocello raakten woensdagavond omstreeks 19.30u in een woordenwisseling, welke uitmondde in steekpartij aan de Henk Soerdjbalistraat in Suriname.

Van een getuige verneemt de redactie van Waterkant.Net, dat het slachtoffer naar de verdachte toe liep en hem ter verantwoording riep over iets. Er ontstond een schermutseling tussen hen, waarbij de verdachte hem in zijn linker borststreek zou hebben gestoken met een scherp voorwerp. Gelijk daarna klaagde het slachtoffer van pijn.

De politie van Santodorp werd ingeschakeld, die voor onderzoek ter plaatse ging. De verdachter werd door de ingeschakelde politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer was intussen door zijn familie vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij ter observatie is opgenomen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de 15-jarige in verzekering gesteld. Het verder onderzoek is overgedragen aan Jeugdzaken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. 15 jaar en aankomend crimineel is het, heb geen enkele
  verklaring voor. Allemaal met zeer korte lontjes in Su, als
  deze jonge crimineel straks 18 of ouder wordt, dan is hij
  al een volwassen moordenaar.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Het probleem ligt bij de ouders niet de kinderen. Het ontbreekt aan opvoeding en goed voorbeeld, waardoor niemand de jeugd heeft geleerd conflictmijdend te handelen en meningsverschillen verbaal af te handelen. In deze krant is dagelijks te lezen over volwassenen die elkaar met geweld of wapens te lijf gaat en elkaar verwondt of erger. Hoe kan je je dan verbazen als de jeugd hetzelfde doet.


  Maak melding

 3. Is normaal, want je groeit ermee op. Zo ook een vader die zijn 4-jarige al leerde gewoon een mes te gaan dragen. Jongen wist niet beter. Messen, pistolen, en klawangs. Het nationale symbool van Su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES