dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDe beste artiesten uit Amsterdam Zuidoost bij elkaar in het Concertgebouw

De beste artiesten uit Amsterdam Zuidoost bij elkaar in het Concertgebouw

-

Does Travel & Cadushi Tours

Zondag 5 juni staan ruim 30 artiesten uit Amsterdam Zuidoost in de grote zaal van het Concertgebouw voor ‘From Southeast With Love’. Een uniek concert waarin de verbinding van culturen, de muzikale rijkdom van Amsterdam en Zuidoost, én de liefde voor muziek wordt gevierd.

In de Grote Zaal is het podium voor de Surinaamse band La Rouge, operazangeres Imara Thomas, hiphopartiest Yung Nnelg, pianist Dywel Braaf, de Afro-Surinaamse groep Black Harmony, singer-songwriter Anne Suzanne, fadozangeres Daisy Correia, de Hindoestaanse toetsenist Jimmy Ramphalmisser en jazz-zangeres Joancy.

Edsilia Rombley is special guest! Ze worden allen begeleid door het Southeast All Star Ensemble onder leiding van Benny Alwart. Presentatoren Soundos Al Ahmadi en Défano Holwijn leiden de avond in goede banen.

De regie is in handen van cabaretier, comedian en regisseur Jeffrey Spalburg.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

3 REACTIES
 1. Het zal wel maar deze zogenaamde beste artiesten kan mij niet bekoren. Geef mij maar Ronald Snijders. Rasechte artiest die al zo lang aan de top staat. Trouwens die man rechts (voor Debby links) op de foto helemaal in het rood gekleed met al dat haar voor zijn gezicht belooft weinig goeds.


  gemodereerd
 2. beste artiesten jullie zijn Nederlanders van Surinaamse afkomst , de tweede ondervoorzitter van de bond van de slm zegt dat het jullie plicht is als jullie naar Suriname komt om met de slm te vliegen en niet met een andere maatschappij , dit zal jullie toch niet als muziek in de oren klinken , iedereen is toch vrij om zelf te kiezen met welke maatschappij ze willen vliegen
  als je hen betoog hoorde kun je zien dat ze bang zijn om over 4 weken op straat te staan , over 4 weken weten ze of ze een andere overal moeten aantrekken
  en die parmessar ndp is nu zielig aan het praten dat 400 gezinnen nu in onzekerheid leven , nou parmessar jullie ja de ndp heeft tussen 2010-2020 de slm uitgebuit en er veel personeel ingestopt , ja jullie hadden telkens snoepreisjes en de slm raakte in de schulden en nu zit de slm met de gebakken peren , dus doe niet zo schijnheilig


  gemodereerd
 3. doe die surinaamse shit in je eigen land met je gejank want verder dan zingen en acteren kom je toch niet..fucking rappers…


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES