zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameHerstel weg naar Pusugrunu van start

Herstel weg naar Pusugrunu van start

-

Does Travel - naar Suriname

Met ondersteuning van lokale ondernemers is er van de week aanvang gemaakt met herstelwerkzaamheden aan de weg naar Pusugrunu in Suriname. De werkzaamheden worden gecoördineerd door een team aangewezen door de Surinaamse president Santokhi.

Eerder deze maand heeft het staatshoofd, tijdens een bezoek aan het gebied, de plaatselijke bewoners beloofd dat de weg aangepakt zal worden. Kees Joerawan, bestuursvoorzitter van het coördinatieteam Herstel Pusugrunuweg, zegt dat het in deze fase om een noodoplossing gaat. In deze fase hebben haast alle lokale ondernemers een financiële of materiële bijdrage geleverd.

Voorzitter Joerawan zegt dat over de hele wegstrekking de plekken die moeilijk of slecht begaanbaar zijn, aangepakt zullen worden. “Het gaat om een spoedoplossing.” De herstelwerkzaamheden zullen binnen en week afgerond zijn.

Voor de structurele aanpak van de weg zegt de voorzitter dat er afspraken zijn met het dorpsbestuur en de lokale ondernemers. Beide partijen zullen per geoogste kubieke meter hout, elk 1 US$ beschikbaarstellen. “Uit die pot zal de weg regelmatig worden aangepakt”, aldus de voorzitter.

In de droge tijd zal de overheid ook inkomen middels het plaatsen van duikers.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Een team aangewezen door de president???
  Waar zijn al de ministerie’s voor????
  Heeft deze grapjas geen werk?? Spek en bonen. Ramdin bepaald en hij komt met domme beloftes.


  gemodereerd
 2. Wat een mooie land hebben we eigenlijk, maar helaas het wordt door
  bepaalde mensen naar de kloten geholpen. ( Op alle fronten wel te verstaan.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Making money, niets meer.
  Deze regering is Meester in ht vernietigen van Suriname.
  Ik snap niet, waarom team door Pres samengesteld.
  Het zaakje stinkt


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES