vrijdag, december 8, 2023
HomeNieuws uit SurinameSurinam Airways garandeert vluchtuitvoering

Surinam Airways garandeert vluchtuitvoering

-

Does Travel & Cadushi Tours

Surinam Airways heeft vandaag in een persbericht benadrukt dat vluchten conform het huidig vliegschema gewoon worden uitgevoerd. Berichtgeving alsof alle vluchten vanaf de maand juli zijn geannuleerd, berust niet op waarheid zegt het bedrijf in Suriname.

In het kader van een efficiëntere inrichting van het vliegschema zijn vooralsnog slechts de vluchten van en naar Port of Spain (Trinidad ) en Belem (Brazilië) voor een bepaalde periode uit het vliegschema verwijderd.

“Er wordt hard gewerkt aan het winstgevend maken van de organisatie en wordt er een beroep gedaan op de passagiers het vertrouwen in Surinam Airways niet te verliezen”, aldus de SLM.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

14 REACTIES
 1. ach slm wat willen jullie nog zeggen , hoe winst maken als je al verlies lijdt op alle vluchten omdat jullie geen eigenvliegtuigen hebben en voor deze kleine vliegmaatschappij veel te veel personeel hebben , en nu heeft de vakbond van de slm al het vertrouwen opgezegd in de leiding en het bestuur van de slm , met andere woorden de Haan pak uw koffer en vlieg (op eigen kosten) met de KLM terug naar Nederland
  de regering heeft vorige week 10 miljoen US Dollar ( geld van het volk) in de slm gepot want de slm kon de salarissen en het vakantie geld niet betalen , en hoe willen jullie winst maken , en regering stop met geld van het volk in de slm te potten , en over 4 weken definitief failliet verklaren


  Maak melding

 2. Is geen 10 maar 2 miljoen. KLM heeft ook eigen vliegtuigen maar leeft nog bij gratie van de Nederlandse regering (zie miljoenen subsidie tijdens coronaperiode). Ze hebben momenteel een schuldenlast (samen met Airfrance) van 8 miljard euro’s.🙄😌


  Maak melding

 3. De situatie bij de SLM is een teken aan de muur hoe zaken in Suriname lopen. Een poosje geleden is er een commissie (van zgn. wijzen) ingesteld die moest adviseren hoe het bedrijf weer gezond en duurzaam te maken. Heeft niks opgeleverd. Ruim 1.5 jaar geleden is de vliegende hollander de haan ingehuurd (wordt betaald in euro’s). Ook hij heeft het tijd niet weten te keren. Als hij een Surined was geweest, hadden ze hem allang de laan uitgestuurd.
  De vraag die gesteld kan worden is, waarom werkt welke aanpak dan ook niet?
  Het meest voor de hand liggend antwoord, met onwillige honden is het slecht hazen vangen.
  Het personeel is slecht gemotiveerd, wordt allang niet meer betaald in valuta.
  Ondertussen pompt de regering met regelmaat miljoenen erin, maar ziet niets daarvan terug. Sterker nog, vluchten die al jarenlang werden uitgevoerd, worden ineens gecanceld ipv samenwerkingsverbanden aan te gaan. Het woord zegt, want zonder beleid, gaat een volk verloren….


  Maak melding

 4. Alleen geldverlies. Waar is die hrnna draaitongo??? Al laaang met vakantie in haar vaderland holland. Die xaviera heeft het eilerts de haan gebergte goed brklommen en loopt nu met haar kop in de wolken. Dit alles op staatskosten


  Maak melding

 5. Boefdraad de schrootzoon van Bouterse garandeert ook vluchtuitvoeringen.
  Misschien moeten ze hem gouden bergen beloven en hem meenemen voor een vlucht met poch


  Maak melding

 6. De mensen worden gelokt om bij slm te boeken.
  De realiteit is dat je reis niet zeker is bij hun.
  Degene die in de drukke periode geboekt hebben gaan het merken helaas ik was altijd een voorstander van slm wil niet zeggen dat klm altijd goed is maar als je een reisverzekering hebt komt het altijd goed.
  Er is meer niet goed dan wel bij slm.
  Door de bedrijfsvoering word je gewoon mismoedig


  Maak melding

 7. We zien dat die nieuwe hollandse Haan een hoop onzin uitkraait. Heeft ook zn maatje genomen om mee te stelen. Xafierra Jesserun verrijkt zichzelf ook. Ik hoop dat de vloek die over jullie komt niet mals is. XAVIERRA zou uit schaamte moeten zeggen ik doe hieraan niet mee.


  Maak melding

 8. “Er wordt hard gewerkt aan het winstgevend maken van de organisatie en wordt er een beroep gedaan op de passagiers het vertrouwen in Surinam Airways niet te verliezen”, aldus de SLM.

  Aan de Directie en Management zou ik willen vragen om tekst en uitleg hoe hard men werkt om SLM winstgevend te maken.
  SLM is nooit winstgevend geweest ook niet in de jaren 70 en 80. SLM is een grote Alibaba kliek en hebbe dus nu iemand als CEO geplaatst, of is het de VHP onder leiding van Santokhi geweest, die meer dan 10.000 euro per maand kost om zogenaamd het bedrijf uit de slop te trekken. Bedoeld wordt “uit de blubber (shit zooi) te trekken” hetgeen al langer dan 1 jaar duurt zonder resultaat.
  De Haan is in april 2021 aangesteld als CEO. Bravo sang yu e doe? Zijn er geen vragen?
  NPS en PL waar blijven jullie met jullie transparantie en openheid van zaken?
  Komen jullie nu met vragen en vraag om eerlijke en transparante antwoorden die ondersteund worden met bewijzen


  Maak melding

 9. Niet zo snugger om je ceo tegen te werken. De boycot komt van binnenuit. Nog effe doorgaan zo en jullie hebben geen baan meer. De boel wordt inderdaad failliet verklaard en niemand krijgt één koperen cent. Die ceo vind zo een andere baan hoor.


  Maak melding

 10. Zelf de top van de regering o.a. chan en de first lady en die bibis kerel vliegen klm business class. Geen wonder dst de klm de prijzen ook flink opschroeft. Duur of niet duur. Beleefd of onbeschoft de surinamers vliegen toch.


  Maak melding

 11. nu blijkt dat vele kaderleden van de slm gebruik gemaakt hebben van de Vut en vrijwillig uit treden , dus een vliegmaatschappij zonder deskundige mensen zal brokken gaan maken , regering de slm morgen al failliet verklaren en geen doorstart , want er zijn geen deskundigen meer


  Maak melding

 12. Er heeft waarschijnlijk nog nooit een reorganisatie plaatsgevonden in het land.

  Werk je in het buitenland dan heb je minimaal 1 keer, vaak om de 2 jr een reorganisatie meegemaakt. Bij een goed bedrijf vind er continu verbetering plaats, onder supervisie ve outsider oftewel interim-manager. Lean, six sigma, deming, noem het maar op.

  Hoe leven die mensen daar nou. Ze willen alle luxe en weelde zonder enige verplichting en/of medewerking.

  Het beste is om inderdaad het bedrijf failliet te verklaren. Je hebt hier te maken met burgerlijke ongehoorzaamheid van het ergste soort. Zelfs in Kenia kennen ze dit gedrag niet: omgaan met stroperige, sneaky, achterbakse, destabiliserende weerstand.
  Deze combi staat in geen enkel (verandermanagement)boek beschreven.

  Stuur ze een appje, net als in de usa, dat ze zijn ontslagen. Het schiet niet op zo. Natuurlijk eerst de bond. Go home, wonden likken.
  Het geld kunnen ze dan gebruiken voor het VOLK, om te eten en te drinken totdat ze erbij neer vallen.

  Das nou het enige wat telt!
  Patriotten…..


  Maak melding

 13. Berichtgeving alsof alle vluchten vanaf de maand juli zijn geannuleerd, berust niet op waarheid zegt het bedrijf in Suriname.

  Me denk a concept foe a Nescafé reclame. Surinam, who else 🤭  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES