maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePas geslaagde automobiliste knalt tegen stroompaal en eindigt in goot

Pas geslaagde automobiliste knalt tegen stroompaal en eindigt in goot

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval zondag op de Kennedyweg in Suriname is een jonge vrouw tegen een stroompaal geknald en vervolgens in de goot langs de weg terecht gekomen. Het ongeval vond rond 18.00u plaats ter hoogte van plantage Overtoom.

Uit het onderzoek blijkt, dat de bestuurster recentelijk geslaagd is voor het rijexamen. Volgens verklaring van de automobiliste kwam zij vanuit de richting van Zanderij en ging in de richting van Rijsdijk. Ter hoogte van mast MZ 060 zou een tegenligger volgens haar op haar rijhelft zijn gekomen, waardoor zij genoodzaakt was uit te wijken.

Door die uitwijkmanoeuvre verloor de bestuurster de controle over het stuur en raakte ze van de weg. Zij ramde de paal van het Surinaamse energiebedrijf EBS en belandde vervolgens in de goot.

De bestuurster kwam met de schrik vrij, terwijl de andere twee mede inzittenden klaagden van pijn. Ze waren niet aanspreekbaar. De ingeschakelde politie van Para ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepbedrijf werd ingeschakeld om de auto naar het politiebureau te vervoeren.

Voor alle zekerheid werden de automobiliste en de twee mede-inzittenden per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. De vrouw was ten tijde van het ongeval niet onder invloed van alcohol. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Als de weg smal is schrikken beginnende bestuurder vaak van tegenliggers terwijl het niet nodig is, Ik vermoed dat daar de oorzaak ligt.


  gemodereerd
 2. rijbewijs afpakken en opdragen dat dZe weer mag gaan lessen. Kosten natuurlijk op haar verhalen.


  gemodereerd
 3. camera beelden bekijken wie de tegenligger was en die opsporen en laten betalen voor de kosten. Hij/zij reed als een mars!
  Ik denk dat het een goed idee is om dash-cams te plaatsen in ons auto’s. Zal helpen de verkeerscriminelen op te sporen


  gemodereerd
 4. Zij kan tenminste een goedkope gekochte rijbewijs tonen.
  Hopelijk is ze goed verzekerd, anders is het huilen met
  de pet! En nu maar kunnen aantonen, dat het niet haar
  schuld is.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Als er geen onafhankekijke getuigen zijn, kan ze ons van alles vertellen. Het kan echt zo gebeurd zijn, maar ze kan net zo goed haar rijbewijs gekocht hebben.


  gemodereerd
 6. Rijbewijzen Paspoorten en ID pasjes koop je niet en zijn nooit je eigendom. In feite huur je zulke belangrijke bescheiden want ze zijn en blijven ten allen tijde eigendom van de staat.
  Je mag ze gebruiken met goedvinden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES