Soundauto’s en geluidsinstallaties in beslag genomen

15

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag korte metten gemaakt met automobilisten die voor geluidsoverlast zorgden aan de Wilhelminastraat in Suriname.

Een aantal zogenoemde soundauto’s en enkele geluidsinstallaties zijn in beslag genomen. De betreffende bestuurders zijn proces-verbaal aangezegd.

15 REACTIES

 1. Het zal verdomme tijd worden….niemand vond hun lawaai leuk.echt niemand.
  gemodereerd

 2. Het zal toch tijd worden.niemand vind die herrie van ze leuk. Echt iemand.iedereen heeft een hekel aan deze gasten.
  gemodereerd

 3. Kind , als ze het verkopen ,dan gaat het een ander het in zijn auto plaatsen , dus beter is de installaties in een kraakmachine doen en dan zijn dat de laatste geluiden
  gemodereerd

 4. Geen armoede in Suriname toch! Het geld wordt alleen slecht gebruikt. Echt niemand lijdt honger en zij die honger lijden zijn parasieten. Kijk om je heen. Op ieder erf staan twee auto’s en minstens 1 brommer.
  gemodereerd

 5. Prima maar hun worden er alleen doof van.
  Hardrijders en zuiplappen moeten ze hard aanpakken
  gemodereerd

 6. Beste famiri, soms is het nodig om deze abanies op een creatieve manier aan te pakken.
  Ik zeg in het busje stoppen en deur en ramen dicht, hierna de volume ophogen tot 75%. Na circa 15 minuten uit busje halen. Want dan hebben ze genoeg genoten om nooit meer van een geluid te genieten.

  Groet & Gado de wi fesi mang
  gemodereerd

 7. Goed zo politie. Ook het tuig bij Soll Welgelegen, Grandostraat op dezelfde manier aan te willen pakken.
  Elke vrijdag en zaterdag is het een rotzooi met geluids en verkeersoverlast aldaar.
  gemodereerd

 8. de politie heeft dit JAREN oogluikend toegelaten ondanks de vele klachten van de buurtbewoners en ondanks er een wet voor geluidsoverlast is. Niemand ne ook niemand vind het leuk…wat een pokke herrie altijd en het zijn steeds dezelfde knapen die herrie veroorzaken. In beslag genomen installatie gewoon vernietigen.
  Ze zitten daar te zuipen en stappen zo weer achter het stuur.
  gemodereerd

 9. Mensen julie kunnen geen sound aanschaffen vr j auto daarom praten julie zo negatief …..
  gemodereerd

 10. Ik heb in nl hetzelfde probleem hoor boven grafmuziek de buurjongevrouw eenzaam en zeer doof bij zulke mensen helpt het niet hun zijn al doof van hun ellendige dus andere moeten ook meegenieten van ka rot muziek. Politie doet niets is ook doof in nederland. Bij dove helpt schreeuwen niet. Het is een gestoorde gedragsstoornis ook in suriname speelt dit maar daar klagen omwoonden lees ik en bellen vaak politie in nederland niet
  gemodereerd

 11. boven een bepaald decibel of na een bepaalde tijd kan je gewoon een klacht indienen bij de politie
  dus wat je verteld is gewoon onzin sandra
  gemodereerd

 12. ach die sandra is oost indisch doof , en ze verblijft in Nederland zeker in de bijlmer , ze wordt verzorgt door de gemeente en maar klagen over Nederland , sandra vertrek uit Nederland en ga ergens heen waar het rustig is , niet naar Suriname want hier is veel lawaai en er lopen veel schreeuwers rond in het dna gebouw , ga naar niemands land daar is het muisstil
  gemodereerd

 13. @directeur zonder bedrijf jouw reactie op mij, waarom zit zonder bedrijf? Nu begrijp omdat je alleen maar onzin schrijft decibel meter in je hoofd kom onder je bed vandaan en ga liever in de tweede kamer zitten en probeer met president rutte en poetin mij vriend de gascrisses probleem aan te pakken dan intelligent te zijn op wkn debiel in je kop. Hou je domme kop papegaai!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.