maandag, mei 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto op z'n kop in trens langs DDB Highway

Auto op z’n kop in trens langs DDB Highway

-

Does Travel - naar Suriname

Deze personenauto is vanmorgen op zijn kop in de trens langs de Desiré Delano Bouterse Highway in Suriname terechtgekomen.

De automobilist reed over de Highway, komende uit de richting van de Afobakaweg. Naar zijn zeggen verloor hij ineens de macht over het stuur, waarna het voertuig van de weg raakte en in de trens terechtkwam.

De bestuurder die alleen in de auto zat bleef ongedeerd. De politie kreeg de melding van het ongeval en ging ter plaatse voor onderzoek.

Het voertuig is door een ingeschakelde sleepdienst uit de trens getakeld en afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Als je een weg DDB highway noemt, is dat didibri tarten, het is vragen om ellende.


  gemodereerd
 2. Er rust een vloek op die high way. Dat je überhaupt een snelweg vernoemd naar een persoon is mij een raadsel. De regering moet dat ongedaan maken.


  gemodereerd
 3. zeker weten dat deze paarse klojo veel ja veel te hard heeft gereden en deze klote weg genoemd naar ddb is al aan het verzakken , en die brug is bijna een brug te ver , betonrot , scheuren en het asfalt is prut , de lokale bevolking onderstrepen dat , gelukkig wordt van deze klote weg weinig gebruik gemaakt alleen door paarse snelheidsduivels


  gemodereerd
 4. De automobilist zag 15 mannen in witte pyjama,s de weg oversteken.Volgens de buurtbewoners zijn het 15 jorka,s die dag en nacht over de DiDiBri Highway marcheren.


  gemodereerd
 5. Het is gewoon een vervloekte weg…ik bedoel hoe haal je het in je hoofd om een weg te noemen naar iemand die het land naar de bliksem heeft geholpen. …misschien moet de naam verandert worden, immers liever ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald…..
  Zo, en nu maar zien dat deze posting niet eraf gehaald wordt.


  gemodereerd
 6. Enkele idiote ddb haters zullen einsdelijk weer eens een daverend orgasme beleven aangezien ze zich eereens heftigynnen afrukken opDDB..


  gemodereerd
 7. ach marco de bestuurder zal zo dadelijk zeggen dat hij moest uitwijken voor een tegenligger , dus een paarse spookrijder of waren het toch de 15 mannen in witte pyjama’s , ja marco jou baas ddb heeft de bewoners daar bedonderd , zij zouden geld krijgen voor hun land waar nu die racebaan is aangelegd , maar marco jou baas ddb heeft hen nooit geld gegeven


  gemodereerd
 8. Boesskowtoe , klopt , maar wat dacht je van de wijdenboschbrug , wijdenbosch heeft ook het volk bedonderd en bestolen , deze wijdenbosch leeft die nog , hij moest toch met spoed naar Nederland voor zijn ziekte en alles werd betaald door het Surinaamse volk , hopelijk is hij daar gebleven , en dan hoeven wij als volk niet meer te betalen aan die ………….. , , ndp-er


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES