dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw doet aangifte van verkrachting door taxichauffeur

Vrouw doet aangifte van verkrachting door taxichauffeur

-

Does Travel - naar Suriname

Een 28-jarige vrouw in Suriname deed donderdag aangifte van verkrachting, tegen de 39-jarige taxichauffeur Diego L.

Volgens verklaring van de vrouw heeft de taxichauffeur misbruik gemaakt van haar situatie door haar een bedwelmend middel toe te dienen. Nadat zij weer bijkwam stapte zij naar de politie, die de verdachte opspoorde.

De verdachte meldde zich, na te zijn ontboden, op het bureau. Hij wordt ervan verdacht tegen de wil van de aangeefster vleselijk gemeenschap te hebben gehad.

De man is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Diego vandaag in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Dan is het de stiefvader of de stiefbroer of de oom of de buurman of de taxi chauffeur. Zijn het zulke saka sakas geworden in Su. Wie is nog te vertrouwen, een taxi pakken durf je niet meer want het is verkracht of beroofd worden. Dit is hele slechte reclame voor Suriname, sari torie!!!!!


  gemodereerd
 2. N8bte heeft hem zo weer vrij kan hij zijn volgende slachtoffer alvast peilen en wachten op hevoor hemm geschikte moment


  gemodereerd
 3. het kan natuurlijk wat ze zeg, maar vaak hoor je later dat het toch niet zo was. daarom moeten de straffen voor vals beschuldiging fors omhoog


  gemodereerd
 4. Hoe kun je dit voorkomen? Welk “bedwelmend middel” is hier gebruikt? Moet een eye-opener zijn voor vrouwen die gebruik willen maken van een taxi.


  gemodereerd
 5. Zijn meisjes en vrouwen nog veilig in Suriname?
  De ene wordt seksueel jarenlang misbruikt door haar stiefvader , de ander wordt door taxichauffeur bedwelmd en verkracht.
  Deze man vergeet een ding. Als vrouw zou ik geen enkele mannelijke taxichauffeur meer vertrouwen omdat deze man niet alleen zichzelf maar ook de goede naam van de hele taxibranche te grabbel heeft gezet.Mijn advies aan vrouwen: loop voortaan gewapend rond en de volgende die het durft zijn ding afsnijden.

  Rechter: voorbeeld stellen. Deze man extra straffen.
  Weet u wat een gepaste straf zou zijn? Na de gevangenisstaf deze vrouw 10 jaar lang een x bedrag als schadevergoeding per maand betalen.
  1 keer genot en 10 jaar lang daarvoor boeten is de meest pijnlijke straf die je zo’n klootzak kan geven.


  gemodereerd
 6. het geslachtdeel van de taxichauffeur eventjes bedwelmen met ongebluste kalk en deze eikel zal nooit meer vrouwen of meisjes meer lastigvallen en taxi rijden zal hij ook niet meer kunnen,
  hij heeft zeker meer vrouwen en ook meisjes op zo’n manier verkracht , deze vrouwen moeten ook aangifte doen tegen deze satan


  gemodereerd
 7. Een trekhaak aan zijn de taxi plaatsen en hem, 5 km met een snelheid
  van 5 km /hour slepen. ”Einde oefening, verkracht nooit meet iemand” .

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. Alle taxi-bedrijven moeten gescreend worden op vergunningen en de chauffeurs op een bewijs v goed gedrag en een technisch goed gekeurd vehikel.
  Het zoveelste misdrijf en niemand die meld welk bedrijf dit is, raar.

  Ook al die drive-throughs controleren, minderjarigen toelaten is not done.

  Zoveel rommel!


  gemodereerd
 9. Dus dan zat ze voor, naast de chauffeur, neem ik aan? Waar heeft hij een bedwelmend middel gevonden? Wat voor soort is het? Chloroform, GHB? Mdma of speed kan het niet zijn. Sukru? Heroïne? Runt hij een apotheek?

  Bood hij haar wat te drinken aan, en deed hij het daarin? Niet dat het onmogelijk is wat haar overkwam, maar hoe heeft hij zo dicht bij haar kunnen komen ?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES