zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentLa Rouge in augustus naar Suriname voor Summer Festival

La Rouge in augustus naar Suriname voor Summer Festival

-

Does Travel & Cadushi Tours

De populaire muziekformatie La Rouge is deze zomer, na lange tijd weer in Suriname. Op 27 augustus 2022 is de band uit Amsterdam live te zien op het Summer Festival in Paramaribo.

“Het is de eerste keer in twee jaar dat we weer naar Suriname gaan”, zegt bandleider Isaac Menso tegen de redactie van Waterkant.Net. Het festival wordt gehouden in @ Live Entertainment Center, voorheen ook bekend als Flamboyant Park aan de Lala Rookhweg.

La Rouge viert dit jaar haar 30-jarig bestaan en dat zal groots gevierd worden. De band is ook bezig met een nieuwe CD die later dit jaar moet uitkomen.

Ondertussen gaan de optredens gewoon door. Zo zijn de mannen in het Pinksterweekend, op zondag 5 juni, live te zien op BORGOE -meets- PARBO in de Maassilo Rotterdam.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

2 REACTIES
  1. Zo zo, man oh man de eerste keer in 2 jaar. Ze zullen naar jullie verlangen. Ik heb een goed idee, blijf daar en bouw je land op
    gemodereerd

  2. Hopelijk komen ze met een nieuwe stijl. Wordt tijd na 30jr.anders vrees ik dat ze de jonge generatie niet meekrijgen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES