zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenEntertainmentVanavond eerste TV programma van Omroep ZWART op NPO3: Podium ZWART

Vanavond eerste TV programma van Omroep ZWART op NPO3: Podium ZWART

-

Does Travel & Cadushi Tours

Vanavond is het eerste TV programma van Omroep ZWART te zien. Het gaat om ‘Podium ZWART’ dat om 22.45u op NPO 3 te zien is.

“We trappen af met muziek van Kans, Joshua J, Amina en Oishi. Spoken word van Jörgen Raymann, kunst van Serena Angelista en een bezoek aan jazzlegende Gregory Porter.

We zijn heel enthousiast om ons televisiedebuut samen met jou en al onze leden te kunnen vieren. We nemen je mee in de wereld van muziek en cultuur, zoals nooit tevoren, op de Nederlandse televisie. Gepresenteerd door Glen Faria en Veronica van Hoogdalem”, meldt de omroep.

Podium ZWART is geproduceerd in samenwerking met Heus.nu, makers van onder andere Homeward Bound, De Vrienden van Amstel LIVE en De Drie Sterrencamping. Het programma is vanaf vandaag vier weken lang elke vrijdag rond 22.45 uur te zien op NPO 3.

Bekijk de trailer hierboven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

3 REACTIES
 1. Omroep Zwart op NPO3, de kop is eraf, dus nu het aller beste van maken voor Kleurrijk Nederland.

  Muziek is mooi, maar ik hoop ook gestrekken te horen van jongeren, waar mee ze zitten, hun leven, studie, werk, waarmee ze zitten en worstelen in Nederland, hoe ze in het leven staan.

  Er zijn genoeg jonge kleurrijke Nederlanders die het goed doen en halen jullie deze jongeren op de buis om als voorbeeld te dienen voor (nog veel jongere ) jongeren ( dan hen).

  Voorbeelden moeten ze hebben om
  hun dromen waar te maken en geloof en vertrouwen hebben in hun eigen kunnen.

  Omroep Zwart voor de jongeren door de kleur rijke Nederlanders.

  Ik wens Omroep Zwart het veel succes toe. Het ga je goed.


  Maak melding

 2. ze hadden toch ook die zwarte piet kunnen uitnodigen , die is verguist en zal wel ergens als zwerver rond dralen , dan kan de zwarte piet zijn verhaal zeggen toch , en hebben ze ook die zwarte schreeuwers die in Den Haag tijdens de Anton de Kom lezing onze president , zijn vrouw en de nazaten van Anton de Kom op een ordinaire toon zaten uit te schreeuwden uitgenodigd , ja beelden en geluid genoeg van die landverraders , noemen zich Surinamers , nou omroep zwart nodig ze uit en dan zal de uitzending voor eens en al op zwart staan , zwarten discrimineren toch niet


  Maak melding

 3. En was het was?
  Gezien de inhoud van de eerste aflevering, dans en muziek, vrees ik dat deze omroep geen lang leven beschoren is. Aan de andere kant is het voorspelbaar dat onderwerpen als dans en muziek de boventoon zullen voeren want dat is nu eenmaal onderwerpen waarover ze het liefst praten. Het denkwerk wordt overgelaten aan anderen (lees andere etniciteiten)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES